Друкарня "Бульвар"-ЛІДЕР ГАЛУЗІ 2020!

7.06.2021, 15:00 Переглядів: 1 300

 

В сучасному світі на ринку товарів та послуг кожне престижне підприємство та просто досвідчений бізнесмен знає, що успіх продажів залежить від якості продукції та її грамотного оформлення.

Дивлячись на яскраву етикетку чи на оригінальну упаковку, клієнт обирає найкраще, те саме, що задовольнить усі його потреби. Якість, вартість, функціональність - основні характеристики, якими мотивується потенційний покупець. Наша поліграфічна компанія вкладає весь свій досвід і плідну працю саме в створення якісної індивідуальної продукції, щоб забезпечити Ваш товар привабливим зовнішнім виглядом! 13 років беззаперечної потужної роботи у сфері поліграфії, новітні технології друкарського мистецтва, досвідчений персонал, довіра і відданість клієнтів! Все це - ми, рідна та сучасна друкарня "Бульвар", наша мотивація - Ваше задоволення продукцією, створеною для Вас, любі друзі!

Ефективність і якість наших послуг сьогодні визнають у всій Україні і цей факт підтверджує національна бізнес-нагорода "Лідер галузі 2020". За підсумками економічного рейтингу наша позиція номер 1! Ми працюємо на Вас, ми працюємо для Вас, ми працюємо для розвитку економіки нашої країни!

Поліграфія - це мистецтво, якісне мистецтво, і ми в цьому найкращі.

Ми знаходимося: вул. Майора Борищака, 29, тел. 097 382 7482; 096 021 12 37

www.bulvar.pl.ua

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх