У промисловому серці Кременчука створюють зелений куточок з білосніжними сальвіями та трояндами

17.05.2021, 15:00 Переглядів: 8 086

 

Сквер на «Аврорі» поповнили різноманітними квітами від колективу ПрАТ «КЗТВ»

Колектив ПрАТ «КЗТВ» разом з директором Вячеславом Яворським створюють зелений оазис в промисловому серці Кременчука. Команда Кременчуцького заводу технічного вуглецю продовжує опікуватися сквером на «Аврорі». Сквер припав до душі містянам, адже тут охайно й затишно, як влітку, так і взимку. Як тільки настає тепла пора, працівники заводу технічного вуглецю знову беруться за садівництво.


Сьогодні, 17 травня, працівники заводу висадили багаторічні айстри, чорнобривці, білосніжні сальвії та кущі дерну. Квіткове різнобарв'я зробить сквер більш привабливим та квітучим.


 

Довірена особа Вячеслава Яворського Катерина Гомозова


Завод технічного вуглецю за цей рік вже вдруге збільшує кількість зелених насаджень. Наприкінці квітня сквер поповнився дейціями та улюбленими квітами Вячеслава Яворського - трояндами, які він подарував для мешканців Молодіжного.


Вячеслав Яворський разом з ландшафтним дизайнером Юлією Третьяк


Ще два роки тому шевство над цією ділянкою взяв директор ПрАТ «КЗТВ», депутат міськради від фракції «Рідне місто», заступник голови правління Кременчуцької міської організації роботодавців Вячеслав Яворський. Місцеві мешканці ще пам'ятають у якому занедбаному стані була територія. Гола пустеля з вкопаним будівельним сміттям перетворилася на квітучий зелений оазис з зеленими деревами, кущами та різнокольоровими квітами, які милують око місцевих мешканців. Приємно коли чуєш слова подяки від мешканців за чудовий, зелений, квітучий куточок.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх