Поліцейську станцію на Полтавщині відвідали особливі гості

8.05.2021, 12:33 Переглядів: 2 286

 

На Полтавщині поліцейська станція Ромоданівської територіальної громади відчинила двері для учнів початкових класів місцевої школи

На Полтавщині поліцейська станція Ромоданівської територіальної громади Миргородського району відчинила двері для учнів початкових класів місцевої школи. За словами правоохоронців, мета проведення такого заходу - ознайомити підростаюче покоління зі специфікою роботи поліції загалом та поліцейського офіцера громади зокрема, а також роз’яснити дітям їх права й обов’язки, поінформувати про існуючі ризики для життя та шляхи їх подолання.


 

Малеча спостерігала за тим, як приймаються та реєструються повідомлення від громадян про злочини і правопорушення та як, із допомогою встановлених камер відеоспостереження, поліцейські стежать за порядком на вулицях селища.


 

Офіцер громади Павло Лубенець розповів дітям про булінг у дитячому середовищі. Він пояснив, як потрібно діяти та до кого можна звернутися в ситуації, коли ти став жертвою цькування чи домашнього насильства, а також нагадав про відповідальність, яку несуть неповнолітні та їх батьки у разі порушення закону.


 

Вишенькою на торті під час екскурсії стала демонстрація службового автомобіля Renault Duster та спеціального спорядження, яким укомплектована поліцейська автівка.

Автор: Ірина Андрєєва Джерело фото: Національна поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх