Не рекламою єдиною: чому ізраїльська косметика закохує в себе назавжди

5.05.2021, 16:00 Переглядів: 1 526

 

Мабуть, найталановитіші експерти з естетичної медицини зібралися в Ізраїлі. Бо саме там створюється провідна космецевтична продукція, що однаково ефективно подовжує молодість шкіри та позбавляє її від пігментації, куперозу, акне, гіперкератозу, жирного блиску та багатьох інших проблем.

Особливості ізраїльських космецевтичних засобів


Вдале географічне положення, природні ресурси та розумне їх використання — далеко не останні фактори, що виділяють професійну косметику з Ізраїлю https://christinacosmetics.ua/ на світовому ринку. Лише одне Мертве море — справжня скарбниця корисної та унікальної за своїми властивостями сировини. Його лікувальні грязі та солі, водорості та корали не мають аналогів в усьому світі.


Інша вагома причина популярності ізраїльської б’юті-продукції — її виробники розглядають косметологію як невід’ємну складову сучасної науки. Тому потужні сили найновітніших наукових досліджень та розробок поєднуються з високими технологіями та натуральною екологічною сировиною.


Місія провідних косметичних брендів Ізраїлю — не замасковувати проблеми шкіри, а лікувати їх. Ефективно. Безпечно. Довготривало.


Лідер у професійному догляді за шкірою
Один з найвідоміших брендів косметики з Ізраїлю — Christina. Його засоби розроблені не тільки для салонних процедур, але й для домашнього догляду. Вже понад 30 років косметика цієї фірми слугує головній цілі всієї б’юті-індустрії — забезпечення здоров’я та краси шкіри, її захист від несприятливих факторів навколишнього середовища.


 

Вона просто працює. Чому?


? бо має натуральний склад, до якого входить лише екологічна та безпечна сировина (рослинні екстракти, корали, лікувальні солі та грязі Мертвого моря, гіалуронова кислота, гідролізований шовк, АНА-кислоти, вітамінні та мінеральні комплекси);
? розроблена з урахуванням потреб кожного типу шкіри, вікових особливостей та усіх можливих косметичних проблем як спадкового характеру, так і набутого;
? поєднує сучасні інноваційні технології та новітні наукові розробки;
? всі косметичні засоби Christina проходять суворі стандарти якості.


До того ж продукція бренду є cruelty-free, тобто не тестується на тваринах. Це важливий фактор для всіх, хто піклується не тільки про власну красу, але й свідомо ставиться до природи.


В основі концепції бренду ізраїльської професійної косметики Christina — поєднання медицини та косметології. Саме його фахівці одні з перших використовують передові досягнення в цих галузях. Яскравий приклад — гіалуронова кислота, що має безліч чудодійних властивостей і є найдієвішим природним зволожуючим засобом.


Делікатний та ефективний догляд, що не тільки не порушує природне та здорове функціонування організму, але й благотворно діє на його відновлювальні та захисні процеси — головна причина популярності та повсюдної любові до косметики з Ізраїлю.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх