«Укртатнафта» готова відшкодувати дефіцит дизельного палива, який виник в країні

22.04.2021, 12:21 Переглядів: 4 883 Коментарів: 7

 

Компанія завершила планові ремонтні роботи

19 квітня «Укрзалізниця» заявила про різке скорочення запасів дизпалива. Наявний ресурс давав змогу залізничному оператору працювати до кінця тижня. «Укрзалізниця» звинуватила постачальників у відмові відвантажувати паливо за договорами.


Учасники паливного ринку пояснювали зростання цін на дизпаливо і зрив поставок «Укрзалізниці» дефіцитом ресурсу, що намічається. Нестачу палива вони пов’язують з невизначеністю щодо очікуваних поставок «Роснефти» і з новинами про планові ремонти на білоруських нафтопереробних заводах.


21 квітня виконувач обов’язків голови правління УЗ Іван Юрик заявив про досягнення угоди з трейдерами щодо відвантаження дизельного палива. З ким саме з трейдерів домовився залізничний оператор, у повідомленні пресслужби не уточнювалося.


Тим часом, готовність відшкодувати дефіцит дизельного палива в Україні висловило ПАТ «Укртатнафта», про що заявила пресслужба товариства. Компанія завершила планові ремонтні роботи, які проводилися на установці ЛЧ-24-7/68 з гідроочищення дизельного палива. Це дозволило збільшити обсяги виробництва нафтопродуктів ще на 20%.


З огляду на підвищений попит на нафтопродукти, пов’язаний з обмеженнями, які ввели постачальники російського палива, «Укртатнафта» законтрактувала додатково 90 тис. т імпортного ДП з відвантаженням через термінали АТ «Одесанафтопродукт».


Додаткові обсяги палива будуть запропоновані споживачам як в рамках чинних контрактів, так і новим клієнтам. «Укртатнафта» звертається до кінцевих споживачів і власникам мереж АЗС з пропозицією про налагодження співпраці.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

302
22 квітня 2021 13:44

Ви мене ждете, а??? 


5 0
4 371
1
22 квітня 2021 18:55

Ахах, беня как и планировал будет превращать российское дт в украинское невынимая рук из карманов.

Укртатнафта» законтрактувала додатково 90 тис. т імпортного ДП з відвантаженням через термінали АТ «Одесанафтопродукт»

l Заводу кранты. Там уже толковые спецы разбежались как тараканы...хотя это жестокий урок для голосовавших за коломойского и его куклу.


6 13
0
22 квітня 2021 21:22

Цитата: zzzzzz

Ахах, беня как и планировал будет превращать российское дт в украинское невынимая рук из карманов.

Укртатнафта» законтрактувала додатково 90 тис. т імпортного ДП з відвантаженням через термінали АТ «Одесанафтопродукт»

l Заводу кранты. Там уже толковые спецы разбежались как тараканы...хотя это жестокий урок для голосовавших за коломойского и его куклу.

Так он и при падлашенке на ладан дышал


5 5
4 371
1
22 квітня 2021 22:22

Цитата: Koenigsegg
на ладан дышал
да вы что? Беня почему то в то время сидел за бугром и поскуливал тихонько, а не в открытую топливом расейским через завод торговал. Да и на заводе плановые ремонты установок были, чегото строили, реконструкции были. Что сейчас? Спецов выжили сократив зарплату до минимума. Ремонты никто не делает. Ждем какойнибудь бабах и остановку завода. Есть сомнения? И да, при чем порох, которого 2 года нет? За 2 года нелох должен был экономику на 40% поднять.А поднял беню и компанию. Но вот порох вам виноват, это да. Насколько нужно быть слепым? При условии наличия мозгов конечно.


6 6
0
22 квітня 2021 22:29

Цитата: zzzzzz

порох... нелох

Це ж класична аксіома Ескобара. І наскільки треба бути зрячим, щоб цього не розуміти) Можливо, треба кликати Вону? Хто там ще є з чесних, самостійних та непідкупних?


4 0
4 371
1
23 квітня 2021 06:28

Цитата: M D
кликати Вону?
smileвона уже новое лицо себе состряпала, на лоха пойдет....


3 4
302
23 квітня 2021 08:49

7-й цех вже отримав "листи щастя". Доводять завод до ручки... Кричали "наростим переробку, скоротимо персонал - підвищемо зарплатню". Де воно, те підвищення? Скотиняки!!!


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх