У матчі з двома пенальті «Кремінь» поступається «Авангарду»

20.04.2021, 16:54 Переглядів: 2 554

 

Кременчужани зіграли перенесений матч

Сьогодні, 20 квітня, футбольний поєдинок у Краматорську пройшов під акомпанемент дощу. Матч між «Кременем» та «Авангардом» мав відбутися ще місяць назад, але через спалах COVID-19 у команді краматорців - гру довелося перенести. Кременчуцька команда у цьому матчі не змогла розраховувати на захисника Олександра Головка, який пропустив матч через дискваліфікацію.


«Авангард» - «Кремінь» - 2:1

Голи: Дорошенко 45+1, Толочко 50 (п) - Курелєх 62

Мурашов (6 нереалізований пенальті)


«Авангард»: Поспєлов, Шинкаренко, Бородай, Зубков, Єрмоленко (Скотаренко, 73), Трояновський (Гутті, 71), Козлов, Підручний, Сеницький, Толочко, Дорошенко (Писко, 59). Запасні: Абрамов, Ховбоша, Аніх, Сафонов, Гунічев, Куканов, Дучев, Чебаненко, Похитайло. Головний тренер: Олексій Городов

«Кремінь»: Олійник, Бєлоусов, Курелєх, Антоніо, Мягков, Демченко, Семенов, Бичков (Дудка, 57), Мурашов (Івахно, 56), Пуди (Фернандо, 46), Галата. Запасні: Данкович, Мілєсін, Білоус, Гоменко. Головний тренер: Олексій Годін


Попередження: 70’ Єрмоленко, 85’ Сеницький, 90’+2 Бородай – 15’ Семенов, 75’ Івахно, 90’ Демченко.


Головний суддя: Цибулько Євген (Черкаська обл)

Арбітри: Марчик Олександр (Київ) і Лапицький Олександр (Київ)

4 суддя: Зайцев А.С. (Донецька обл)

Спостерігач арбітражу: Головков Олександр (Северодонецьк)



«Кремінь» на перших хвилинах матчу міг вийти вперед. У штрафному у спину штовхнули Галату й арбітр призначив 11-метровий. До позначки підійшов Євген Мурашов, який не зміг обіграти голкіпера Поспєлова. За кілька хвилин Сеницький з «Авангарду» пробивав у ближній нижній кут воріт - удар парирував капітан «Кременя». Дмитро Пуди біля воріт «Авангарду» намагався пробити через себе, але удар «ножицями» не вдався. На 35 хв Дорошенко метрів з 20 зарядив «пушку» й Олійник у неймовірному сейві парирував удар й вдруге продемонстрував блискучу реакцію, коли гості намагалися зіграти на добиванні. Перший тайм добігав завершення й команди мали всі шанси піти у роздягальню, якби не одне але... у доданий час Дорошенко обійшов двох захисників та голкіпера, який не зміг дотягнутися до м'яча. «Синьо-білі» поглядом проводжали, як м'яч від штанги влетів у ворота - 1:0.


У другому таймі пробивати пенальті отримав «Авангард». Суддя вказав на точку після того як м'яч влучив у Семенова. Роман Толочко, зі змитої дощем позначки, подвоює рахунок у матчі - 2:0. «Кремінь» вирішив освіжити гру й на поле з'явилися Івахно та Дудка. Це дало свій результат. На 62 хв воротар «Авангарду» незграбно зіграв - Антоніо обробив м'яч й навісив у штрафну, де Валерій Курелєх відправив м'яч у ворота суперника - 2:1. Трохи пізніше свіжий Гутті, який вийшов на заміну, перевірив на пильність «синьо-білих» - Олійник потягнув з «дев'ятки» м'яч. У компенсований час «Кремінь» отримав змогу пробити кутовий, а згодом штрафний - й воротар «Кременя» Андрій Олійний двічі прибігав на допомогу команді. Проте рахунок так і залишився з рахунком - 2:1.



«Гра видалася досить важкою»: Валерій Курелєх


- Гра видалася досить важкою, негода трохи попсувала поле. Звичайно завжди приємніше починати матч з 1-0, але не склалося, пенальті не забили. Потрібен був час зібратися з цими думками, плюс ще пропустили непотрібний гол в роздягальню, в ситуації коли просто потрібно було бути холоднокровніше і не придумувати собі проблем.
?
Пенальті - це лотерея, незалежно від того хто б не бив. Сьогодні не забили, ніхто нікого не звинувачував.
?
Щодо свого голу, то йшла подача з кутового. Була метушня, ми зачепилися за м'яч в штрафній, скинули під удар нашому футболістові, а він пробив. М'яч прилетів до мене на воротарську і я в дотик пробив і забив.
?
- У команди зараз триває сіра смуга, як команда бореться з цим та налаштовується на гру?
?
- Так, смуга не приємна. Багато команд відзначають, що ми непогано граємо, але результат залишає бажати кращого. Сподіваємося будемо брати перемоги в домашніх іграх.


24 квітня о 16.00 «Кремінь» на своєму полі прийме «Полісся». Матч відбудеться без глядачів через перебування Полтавщини у «червоній» зоні.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Авангард Джерело відео: Авангард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх