Таємниці смачного шашлика

22.04.2021, 11:00 Переглядів: 12 184

    

Яке м’ясо обрати та в чому маринувати, адже сезон шашликів відкрито, на носі - травневі свята, і тому головним питанням залишається придбання свіжого м’яса на будь-який смак і вигляд.


 Смачні реберця на грилі, шашлик, який тане в роті, або м’яка перепілка, здатна подарувати насолоду – про все це та інше розповіли професіонали своєї справи.


 
Бутік М’яса – місце, в якому можна знайти найбільший асортимент м’ясної продукції в місті: курочка, перепілка, індичка, свіжа свинина, молода телятина, баранина, смачні копченості на будь-який смак, а також напівфабрикати власного виробництва.


Надзвичайно тішить око широкий асортимент ковбасок та рулетиків, які гарно пасуватимуть до вашого святкового столу. А для гурманів у Бутіку М’яса знайдеться чудовий антрекот і стейк Рібай без кістки.


 
Надворі весна, період свят і шашликів, тож яке м’ясо обрати і яким має бути справжній маринад, щоб шашлик або реберця були, як від шефа?


Професіонали, які працюють у Бутіку М’яса, завжди порадять і навіть поділяться смачними рецептами. Любителям шашлику зі свининки радять брати кострець, у ньому менше жиру.


 
Наприклад, тим, хто не любить свининку, рекомендують брати продукцію з молодого теляти, кажуть, що шашлик із нього дуже смачний, такий м’який і соковитий, точно сподобається кожному. Та маринувати її можна лише за 2-3 години перед тим, як готувати. І що не менш важливо, найкращий маринад – сіль, перець, улюблені сухі приправи, оливкова олійка - і маринад готовий.


Любителям м’якоті радять не робити з неї стейки або шашлики, адже вона зовсім не для цього, ошийок – найкращий друг стейків, соковитий і в міру жирний. Або замість свинини радять обрати молоде ягня, і не варто боятися якогось неприємного запаху, адже притаманний специфічний запах лише старому. М’ясо ягняти можна навіть не маринувати, варто лише пам’ятати головне правило – куштувати його лише гарячим, адже саме так можна відчути той неповторний смак.



Всім, хто боїться зайвих калорій, а саме завзятим спортсменам рекомендують м’ясо індички, яке можна приготувати усіма можливими способами не лише на грилі, а й на кострищі. У Бутіку М’яса радять маринувати м’ясо у молочці (молоко, сметана, кефір і т.д), кажуть, так набагато смачніше. І щоб не згубити смак власне м’яса, не варто обирати якісь специфічні соуси, цим його можна лише зіпсувати, найкращий варіант для маринаду: сухі приправи, сіль, будь-яка олія - і шашлик із філе індика буде найкращим вашим кулінарним творінням.


А також великий вибір ковбасок зі свининки, які можна готувати не лише вдома у духовці, найсмачніше приготувати їх на решітці просто неба.


 
У магазині, який вже другий рік працює два вас, зроблять усе, що тільки можна. Можна купити шматочок потрібного вам м’ясця, й просто у магазині з нього зроблять фарш. Також м'ясо можна не лише нарізати, варто лише попросити і його нафарширують та навіть замаринують, й усе це – безкоштовно і просто на ваших очах.


Головною родзинкою Бутіка М’яса на вулиці Театральній, 28, є не лише доставка, яка діє по місту за замовлення від 500 гривень, а й можливість заздалегідь замовити потрібні м’ясопродукти за телефоном - 068-222-58-22.


У магазині вам турботливо все замаринують, наріжуть, зроблять фарш і запакують, як для себе. Допоможуть підібрати потрібне м’ясце до вашого столу, для шашлику, стейку і навіть розкажуть, як смачніше приготувати, порадять правильний маринад і знову чекатимуть вас у гості.


 

Ресторан Козацька Броварня, який працює майже рік у Кременчуці по вулиці Соборній,16/9, встиг полюбитися кожному, і не лише своїми стравами.

    

Козацька Броварня – місце, в якому справжні козаки смакують живе крафтове пиво і частуються смачними чебуреками і стейками та купою різних страв, які готують справжні майстри української кухні.
Місце, якому важлива якість та задоволені обличчя гостей, які кожного разу повертаються до закладу за порцією нових вражень насамперед від роботи пивовара, який кожну ніч працює над створенням неповторного смаку пива; кухарів, які готують не лише смачні закуски, а й неймовірні страви високої кухні з нотками козацького минулого, які так встигли полюбитися містянам.
Головний із пивоваріння розповів, що на приготування пива відводиться 12 годин, але крім цього, ще 28 днів відбувається бродіння, саме після цього його подають до вашого столу.

     

Розкривати секрети процесу варіння головний пивовар Кременчука не став, бо каже, що пиво готується за своїми особливими технологіями, але вказав, що для приготування використовують відбірний німецький солод і хміль, воду, дріжджі і головне – це совість й відповідальність пивовара. Наразі ресторан має чотири види пива, в майбутньому планують додати ще кілька, але вони поки у розробці. Головне правило – максимально просто, смачно і зрозуміло.
Головною фішкою закладу є те, що люди бачать, де і як готується пиво, можливо, в майбутньому проводитимуть навіть екскурсії, але це поки що в планах.
Головний кухар запевняє: до пива тут можна знайти не лише закуски. Важливим аспектом є сезонне меню, в якому знайдуться навіть страви для посту і любителів рослинної їжі.

  


Серед новинок у недалекому майбутньому можуть з’явитися бургери «зі своїми секретами», тому ставайте в чергу, щоб після карантину прийти і посмакувати смачненьким.
Не забули і про любителів шашличків на природі, найкраще, щоб не заморочуватися – замовити у Козацькій Броварні. Тут зі свіжої вирізки вам приготують найкращий у світі шашлик і подадуть із аджикою власного виробництва. Та все ж таки кухар рекомендує використовувати мінімум спецій, сіль і перець для маринаду, тоді смак м’яса буде набагато кращим, ніж вимочити його в пиві або сметані.

  

Страви для справжніх козаків, реберця і шашлик, смачні ковбаски, жодних напівфабрикатів - усе це можна замовляти доставкою або прийти і забрати самостійно, саме так працює ресторан у період карантину в місті.

До речі, якщо замовити доставку їжі від Козацької Броварні, то можна отримати приємний бонус – пиво у подарунок, варто лише подзвонити за номером – 068-068-97-77.

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх