Доставка продуктів на дім: цінуйте свій час

19.04.2021, 15:30 Переглядів: 1 673

 

Жителі Києва не з чуток знайомі з проблемами автомобільних заторів. Нерідко дорога з роботи додому займає багато часу. Прикро витрачати залишок вечора або вихідний день на закупівлю овочів, фруктів, ковбаси, молока та ін. Порятунком стане доставка продуктів з інтернет-магазину.

Ця послуга допоможе заощадити час і сили. А пару вільних годин можна провести з друзями, близькими або присвятити їх відпочинку, наприклад, подивитися фільм, почитати цікаву книгу, зайнятися улюбленою справою.


Як та де зробити замовлення
Замовити продукти на дім просто. Для цього треба мати будь-який гаджет із виходом в інтернет, вибрати необхідну продукцію та форму оплати. Важче визначитися з торговою площадкою, оскільки таку послугу пропонує не один інтернет-магазин. Головна відмінність між ними – швидкість реакції. Вигідно на тлі конкурентів відрізняється сервіс «АТБ-Маркет». Мережа пропонує доставку продуктів у Києві, zakaz.atbmarket.com – за цим посиланням можна ознайомитися зі всіма пропозиціями на вигідних умовах. Якщо ви скористаєтеся послугою кур’єра, уже впродовж двох годин замовлення буде у вас. Компанія відрізняється й іншими перевагами:


- стопроцентний контроль якості та свіжості;
- розподіл товарів на два кошики – за принципом «сухий та холодний»;
- дотримання температурного режиму – навіть після того, як продукти будуть зібрані, їм забезпечать відповідні умови зберігання.


Замовлення працівниками компанії формується за принципом – класти краще (як для себе). Тому не варто хвилюватися, що нема змоги розгледіти та попробувати на дотик деякі товари. Компанія дбає про свою репутацію, тому до пакета потраплять тільки кращі продукти.


Чому вигідно замовляти онлайн
Окрім істотної економії часу, замовляти продукти через інтернет вигідно з наступних причин:


1. Економія сил. Навіть якщо вам вдасться зібрати потрібні вам товари, їх доведеться доставити додому, а це вимагає певних фізичних зусиль. Кур’єр зробить все за вас.
2. Бюджету. Якщо говорити про «АТБ-Маркет», то слід зазначити, що на сайті магазину доступні всі акційні пропозиції, що і в стаціонарному супермаркеті. Окрім того, проходячи повз полиці, часто виникає спокуса взяти продукти, які не були в списку покупок. Тому навіть з оплатою послуг кур’єра кінцева сума буде меншою.
3. Мінімізація контактів. В умовах пандемії коронавірусу краще витратити час на прогулянку на свіжому повітрі, ніж стояти в черзі в супермаркеті.


Послуга доставки продуктів стане в пригоді в різних ситуаціях, наприклад, при неочікуваному візиті гостей, коли зовсім не залишається часу на підготовку, або якщо хвороба застала зненацька, а в холодильнику порожньо.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх