21 скаргу з Полтавщини отримав Кремень за порушення мовного закону

19.04.2021, 15:21 Переглядів: 2 886 Коментарів: 1

 

Загaлом надійшло більше тисячі скарг

За період з 16 січня до 16 квітня до Секретаріату Уповноваженого із захисту державної мови надійшло 1 129 скарг та звернень громадян, 21 з яких з Полтавщини. Про це повідомив на сторінці фейсбук Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь.



Через відсутність української версії сайтів інтернет-видань та сайтів інтернет-магазинів надійшло 446 скарг. За словами Тараса Кременя з метою усунення порушення кожному із власників вебсайтів надіслано листи з вимогами усунути порушення.


Також надійшло 249 скарг через порушення прав у сфері обслуговування.


Тарас Кремінь повідомляє, що кількість звернень громадян щодо порушення норм закону представниками місцевої влади становить практично десяту частину від усієї кількості.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
19 квітня 2021 20:08

К стенке потом этого "уповноважэного" поставят, перья оно распустило. Искусственно проблему в стране создали, теперь "звёзды на погоны" раздают за то, что делают вид, что разруливают, а по факту - дальше сталкивают народ лбами. Как жили 30 лет с момента начала независимости  бок-о-бок украино-говорящие с русско-говорящими гражданами, никаких не было проблем, так и дальше стоит жить, а не вестись на страшилки власти, что скоро нападут. Разрозненным стадом проще управлять, особенно когда народ в панике и забит в угол, зайдёт любая дичь. Очень жаль, что до такого нас довели. Всем мира!


27 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх