Боксер Всеволод Сліпченко зустрівся на рингу з зіркою Казахстану

11.04.2021, 15:43 Переглядів: 2 760

  

Кременчуцький боксер вперше поступився роздільним рішенням суддів 

У п'ятницю, 9 квітня, в Алматі (Казахстан) відбувся вечір професійного боксу. У головному поєдинку бою змагався боксер з Кременчука Всеволод Сліпченко. Всеволод - військовослужбовець в/ч 3059 Нацгвардії, вихованець СК «Легіон» де тренується під керівництвом тренера Андрія Агеєва.


 


Всеволод провів 8-раундовий рейтинговий бій з місцевою зіркою боксу Abay Tolesh (у якого 9 боїв, 8 перемог з них 5 достроково). За результатами бою кременчужанин поступився роздільним рішенням суддів - 1:2. Навіть після бою місцеві промоутери та глядачі підтримали наших спортсменів, адже явна перемога була на боці Всеволода Сліпченка. 


- Боєм задоволений, йдемо лише вперед попри несправедливе рішення. Нас це тільки гартує Хочу додати, що Сева проводив вперше 8-раундовий бій й відмінно це зробив. Хочемо висловити подяку мережі магазинів "Українські Ковбаси" за спонсорську підтримку в розвитку спорту у Кременчуці й особисто Віталія Макашова, - поділився враженнями після бою тренер боксера Андрій Агеєв. 
Зауважимо, що після бою кременчужанин піднявся в світовому рейтингу майже на 100 балів, а суперник Абай (майстер спорту міжнародного класу) опустився вдвічі у рейтингу.


 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх