Тричі бронзові: «Кременчук» у «валідольному» матчі поступається «Соколу»

7.04.2021, 22:07 Переглядів: 1 813

 «Кременчук» поступився в овер-таймі «Соколу» та став бронзовим призером УХЛ Паріматч-2020/21

Сьогодні, 7 квітня, «Кременчук» поступився в овер-таймі 3:4ОТ у четвертому півфінальному матчі в Києві «Соколу». Кременчужани програли серію до чотирьох перемог 0-4 та вилетіли з плей-оф. Таким чином «містяни» втретє в історії стали бронзовим призером чемпіонату України. Нагадаємо, що «Кременчук» в минулому сезоні став чемпіоном, а до цього ще тричі вигравав срібні нагороди.


«Сокіл» - «Кременчук» 4:3 ОТ (2:0, 0:2, 1:1, 1:0)

Рахунок в серії 4-0

Шайби: 1:0 Чолач (Курбатов, Бєлінський, більш.), 01:14; 2:0 Ступак (Голубич, Олендаренко, більш.), 15:31; 2:1 Толстушко (Дубінін, Коробов, більш.), 33:52; 2:2 Грицьких (Орлов, Дубінін, більш.), 33:52; 2:3 Орлов (Коробов, Толстушко), 50:56; 3:3 Чолач (Андрейків, більш.), 53:53; 4:3 Гильманов (Міхнов, більш.), 67:43.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Олендаренко - Голубич, Бєлінський - Чолач, Лисенко - Андрейків, Сисак - Симчук; Гончаренко - Кузьменко - Міхнов (А), Павленко - Курбатов - Морозов (К), Гильманов - Смирнов - Німенко (А), Ступак - Панченко - Малєтін.

Кременчук: Давлетшин (Гордюшин); Александров - Григорян, Хришпенць - Алексюк, Грицьких - Толстушко, Варава - Боєвих; Коробов - Дубінін - Орлов, Созонов - Пукс - Тютченко, Савченко - Гриценко - Денискін, Савицький - Серанов - Смирнов.



Вже на другій хвилині киянам вдалося відкрити рахунок в матчі - Артур Чолач заштовхав шайбу в ворота і реалізував більшість. Хокеїсти «Кременчука» після пропущеного гола активізувалися, але велика кількість вилучень збивала атакуючи дії команди. За п'ять хвилин до завершення першого ігрового відрізка підопічні Олега Шафаренко подвоїли свою перевагу - Богдан Ступак закинив шайбу в більності.


До екватора другого періоду команди демонстрували рівну гру. А ось у другій половині хокеїсти «Кременчука» активізувалися - Всеволод Толстушко і Владислав Грицких відзначилися в більшості - 2:2.


У третьому періоди команди не стали бігти стрімголов в атаку, а вирішили чекати, хто ж перший помилиться. У підсумку, завдяки точному кидку Дмитра Орлова вперше в матчі вийшли вперед хокеїсти «Кременчука». Однак "пернаті" не стали складати крила і в більшості засмутили Ігоря Давлетшина - дубль у Чолач.


В овертаймі підопічні Олега Шафаренко в черговий раз реалізували більшість - Умед Гильманов поставив крапку в матчі і вивів «Сокіл» в фінал - 4:3.


Відзначимо, що всі шайби кременчужани пропустили в меншості.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

 

- Вся півфінальна серія була непростою. Команди боролися та билися весь час.


- В яких аспектах ваша команда сьогодні поступилася «Соколу»?


- Менше закинули шайб ніж суперник.


Головний тренер «Соколу» Олег Шафаренко:

 

- Важкий був матч, а все через те, що «Кременчук» досвідчена команда. Здавалося, що гра для нас складалася легко, але вони змогли її перевернути і повести в рахунку. Пощастило, що зрівняли, а далі була битва характерів. Гадаю, що цю перемогу ми заслужили.


- За рахунок чого вдалося обіграти чинного чемпіона країни?


- Напевно, за рахунок колективу. Хлопці виконали все, що я їх просив. Можливо, не до кінця, але вони старалися і віддавалися на льоду всім серцем.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх