Кременчужани можуть побачити розробки з приватної колекції конструкторів КрАЗу

9.04.2021, 07:07 Переглядів: 4 564

 

До 450-річчя нашого міста стартувала виставка макетів та картин «Транспорт Кременчука»

До 450-річчя нашого міста у міській художній галереї стартувала виставка макетів та картин «Транспорт Кременчука». Відвідувачі можуть побачити твори художників із Кременчука, Горішніх Плавнів, Світловодська; серед експонатів є сучасні колажі, історичні картини, пейзажі, графіка.


Один з авторів Ігор Носов розповів про свої роботи, які експонуються на виставці. Інші відео з митцями можна переглянути на сторінці галереї у фейсбуці.


Родзинка виставки – це багаторічні розробки з приватної колекції художників-конструкторів заводу КрАЗ Олега та Наталі Колеснікових. За їхніми ескізами світ побачила ціла низка автомобілів.


 

Також у галереї представлена приватна колекція голови профкому вагонного депо та колекціонера Володимира Тягуна – унікальні «нашивки з плечей паровозів» із Польщі, Угорщини, Чехії, України, Німеччини, яким понад 100 років.


 

Директорка міської художньої галереї Оксана Бойко зазначила, що протягом 2021 року відбудеться каскад виставок до ювілею Кременчука – адже восени нашому місту виповнюється 450 років від першої письмової згадки. Тож кременчужан кожного місяця вражатимуть новими експозиціями.


Виставку можна відвідати до 25 квітня включно із середи до п'ятниці, з 11.00 до 18.00, а у суботу та неділю - з 11.00 до 18.30 за адресою: вул. Коцюбинського, 4.


Фото: Артем Коваленко
Автор: Катерина Турубара Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх