Нардеп Мовчан розповів чому приєднався до скандального об'єднання «Дубина - слуга українського народу» та чи спілкувався з Коломойським

8.03.2021, 17:35 Переглядів: 5 452 Коментарів: 7

 Три нардепи з Полтавщини увійшли до групи Олександра Дубінського, якого нещодавно вивели зі складу фракції «Слуга народу»

Троє народних депутатів з Полтавщини увійшли до міжфракційного об'єднання «Дубина - слуга українського народу». 4 березня позафракційний народний депутат Олександр Дубінський оголосив про створення у парламенті об’єднання «Дубина - слуга українського народу». За його інформацією, до складу об’єднання також увійшли нардепи:


  • Олексій Мовчан («Слуга народа»);
  • Анастасія Ляшенко («Слуга народа»);
  • Андрій Боблях («Слуга народа»);
  • Сергій Швець («Слуга народа»);
  • Антон Поляков (группа «За майбутне», раніше був в«Слуга народа»);
  • Дмитро Чорний («Слуга народа»).
    ?

Телеграф поцікавився у народного депутата Олексія Мовчана з чим пов’язане його рішення долучитися до між фракційного об’єднання (МФО) та чи дійсно група пов’язана з олігархом Коломойським.


Нардеп Олексій Мовчан зауважив, що з початку скликання в парламенті сформовано близько 30-40 міжфракційних обєднань. Він входить у близько 10 міжфракційних об’єднань: «За права дітей з особливими освітніми потребами», «Цінності, Гідність, Родина», «Українці в світі», «ЕКОНОМІКА.NOW», «За Прискорену Євроінтеграцію Українського Бізнесу» та інші.


- Колеги по парламенту постійно про щось прохають. Це не якась ідеологічна історія. Міжфракційне об’єднання – це не політичний майданчик, це більше клуб за інтересами.


- З якою метою було створене МФО?


- У депутатів є контрольна функція, яка може здійснюватися через звернення та запити. Ми обговорювали, що цю контрольну функцію будемо реалізовувати якось по іншому – за допомогою підключення медіа та спільних заходів.
У мене, як народного депутата від округу, є проблеми з роботою органів центральної і регіональної влади. Коли ти не один, це набагато ефективніше, ніж ти просто пишеш звернення. Мені, як депутату, цікаво здійснювати цю контрольну функцію потужніше.
В окрузі у мене є проблеми з екологією, але на мої запити, які реєстрував через Верховну Раду України – не реагують й результату немає. Територія Єристівки, Бондарів… має проблеми з водопостачанням. Ти здійснив функцію, написав листа й отримав відписку. А якщо ти якісно подаєш, то і результат інший. Я приймаючи рішення мотивував це тим, що з колегами ми можемо зробити більше.
Інше питання, що це все зараз перекрутили й членів об’єднання зібралося мало, тому виглядає все як «кисле молоко».


- Олексію, Ви мали особисту розмову з Ігорем Коломойським?


- Ні.


- Міжфракційне об’єднання «Дубина - слуга українського народу» пов’язують з олігархом Коломойським…


- Ми можемо зібратися разом і назвати наше зібрання специфічним словом і сказати, що наш представник Джо Байден… Немає ні олігархічної чи навіть політичної основи. Ніякого зв’язку ні з якими олігархами чи бізнесом об’єднання немає.


- Ви не підтримали виключення Дубінського з фракції. Чому?


- Вважаю, що не чесно по відношенню до колеги, який був членом команди. Далі аргументував це тим, що цей негатив вилізе проти нас. Навіщо нам створювати додаткових ворогів серед своїх. З ним треба працювати та говорити. У нас бувають прогалини у комунікації в середині владної команди, це нормально, адже у нас велика команда.


Краще вирішити ці проблеми, ніж вигнати всіх. Ми вигнали Гео Лероса – він почав «мінусити» президента, Іванісова, Полякова – взагалі на другий тиждень після того як увійшли в Раду… Зламати все за один раз дуже просто, а потім відбудовувати завжди важко. Кожен може мати свою думку.


У нас дуже велика фракція й маємо депутатів з протилежними поглядам, є ті хто ближче до ЄС чи Голоса, інші ідеологічно ближчі до ОПЗЖ. Але нас об’єднує Президент і спільна логіка й необхідно шукати компроміс ніж виключати когось.


Також Олексій Мовчан відповів, що не пов’язує цю групу зі своєрідною «Бе! Командою», свою версію якої 4 березня опублікувала «Українська правда». Заначимо, що у списку фігурують нардепи від Полтавщини: Максим Березін, Андрій Боблях, Костянтин Касай, Олексій Мовчан, Анастасія Ляшенко. Як бачимо, окремі прізвища групи Ігоря Коломойського у парламенті збігаються із прізвищами членів об’єднання «Дубина».
?
Нагадаємо, у січні цього року Олександр Дубінськй потрапив під санкції США через «пов'язану з Росією мережу дезінформації». Депутата Олександра Дубінського виключили зі складу парламентської фракції «Слуга народу». Олексій Мовчан, Анастасія Ляшенко та Андрій Боблях під час голосування не підтримали виключення Дубінського з фракції.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

1 179
9 березня 2021 09:21

- Мовчан, ти вступив у лайно!

- То не лайно, то повидло…

- Та ні, то лайно! Бо воно саме смердить як лайно, та виглядає як лайно! Ти розчвавлюєшь його чоботами по підлозі та свідомо розносиш навколо!

- Ви знаєте, в окрузі у мене є проблеми з екологією…Територія Єристівки, Бондарів… має проблеми з водопостачанням. 

- Але ж ви підтримали саме того, хто цим лайном сере навколо видаючи його за повидло! Чому?

- У нас велика фракція. Хтось фонтанує гімном, а хтось повидлом. Вважаю, що це не чесно по відношенню до колеги, яке було членом команди. Навіть якшо воно дрище прямо у діжку із повидлом. Нас об’єднує Президент, спільна логіка, та Бєніни гроші.

 


18 6
228
9 березня 2021 09:35

Урінотерапія.

Цей випускник трускавецьких зборів - зробить все, що йому скажуть. Цінностей та принципів там жодних нема, окрім грошей. 

Якщо дядя Шаповалов скаже - він і в талібан вступить.

А електорат на окрузі не вимогливий - "Телеграф" і то більше запитань ставить.


15 0
166
9 березня 2021 10:18

Це таке дніще!

 Всім, хто голосував за подібних покидьків - вам не соромно? 


9 1
0
9 березня 2021 10:46

що вы к пацану пристали, задолбали)


1 18
0
9 березня 2021 10:54

Я думаю что это его личное дело. 


1 20
0
9 березня 2021 11:04

Мовчан работает в интересах города.


1 19
604
10 березня 2021 06:23

Цитата: stronzo
Урінотерапія.

Я розраховую,що це не похідна від прізвища?

А що стосується вказаного"депутата",то це випадкова людина в політиці і він вважає за неможливе відмовитися від додаткових 5-10 тис $.Бо другого шансу потрапити до ВР у нього вже не буде.Як і у його "дяді",що намагається "примазатися" до "будівництва" мосту.


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх