Тест-драйв Hyundai у Кременчуці: абсолютно нові Hyundai Elantra та Hyundai i30 до випробувань готові!

5.03.2021, 17:00 Переглядів: 1 824

 

ТОВ «Автопланета Кременчук», офійний дилер ??????? у Кременчуці, представляє довгоочікувані новинки південнокорейського автопрому - абсолютно нові седан Hyundai Elantra та хетчбек Hyundai i30- з прекрасною можливістю випробовувати  їх на спеціальній трасі.

 

Абсолютно нова ??????? ??????? – справжнє втілення сміливості, вона ставить під сумнів старі правила!


Дизайн-концепція «Параметрична Динаміка» підкреслює геометричну естетику подовженого капота і рівних ліній даху, доповнюючи перспективний і новаторський стиль абсолютно нової ??????? ???????, а приголомшливий колір ?????????? додає її образу «космічності».

Під її капотом – потужний бензиновий двигун ?.???? у ???к.с., який працює в союзі з ?-ступеневою автоматичною трансмісією та переднім приводом.


Нова  ??????? у комплектації ???????, представлена у тестовому парку дилерського центру «Автопланета Кременчук», має в своєму арсеналі:


асистент допомогти при старті в гору (HAC), фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира, клімат-контроль із системою антизапотівання, підігрів керма та передніх сидінь, додаткову шумоізоляцією капоту, датчик дощу, світлодіодні денні ходові вогні, литі диски R15, камеру заднього виду, мультимедійну систему з 8-дюймовим кольоровим сенсорним LCD монітором із підтримкою Bluetooth (із розпізнаванням голосових команд) та додатків AndroidAuto / AppleCarPlay, литі диски R15


 

Абсолютно новий хетчбек ??????? ??? - ефективний з усіх боків!


Сучасний, лаконічний і виразний дизайн, стильний відтінок ???????????, продуктивний бензиновий двигун ?.? (???к.с.), ?-ступенева автоматична коробка передач, передній привід, відмінні експлуатаційні характеристики і високі стандарти якості - цей автомобіль просто створений, щоб піклуватися про своїх пасажирів!


Новий  ??? у комплектації ?????, представлений у тестовому парку дилерського центру «Автопланета Кременчук», має в своєму арсеналі:

фронтальні та бічні подушки безпеки водія та переднього пасажира, шторки безпеки для пасажирів передніх та задніх сидінь, круїз-контроль, клімат-контроль із системою антизапотівання, датчик дощу, підігрів керма та передніх сидінь, електрорегулювання й обігрів дзеркал заднього виду, камера заднього виду, кнопку запуску двигуна і дистанційний чіп-ключ SmartKey, RDS-радіо + MP3 з кольоровим 8" LCD-дисплеєм TouchScreen + USB, підтримка додатків AppleCarPlayTM і AndroidAutoTM, підтримка Bluetooth (із розпізнаванням голосових команд), литі диски R16.


Відчуйте легкість і свободу за кермом сучасних автомобілів Hyundai – нових Hyundai Elantra та Hyundai i30, оцініть переваги їх відмінних експлуатаційних характеристик та новітніх передових технологій, насолодіться їх комфортом, продуманим у кожній деталі!


Запрошуємо всіх на тест-драйв до дилерського центру Hyundai ТОВ «Автопланета Кременчук» за адресою:

м. Кременчук, вул. Велика Набережна, 65 (навпроти авторинку)

Тел.: (???) ???-??-??, (???) ???-??-??

 

Ласкаво просимо!


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх