У Кременчуці на території школи №19 рятували кота, який з переляку заліз на дерево: «Спецсервіс» шукає господарів

1.03.2021, 16:36 Переглядів: 5 939 Коментарів: 3

 

Пухнастого зняли надзвичайники

У Кременчуці на території школи №19 рятували кота, який з переляку заліз на дерево. Про пухнастого, який потрапив у біду, КП «Спецсервіс-Кременчук» розповіла вчителька навчального закладу.


Співробітники «Спецсервісу» самі нічим допомогти коту не змогли, тож звернулися до рятувальників. Вони за допомогою драбини зняли пухнастого.


 


За словами Марини Кожушко, керівника служби відлову та утримання, кіт домашній, породистий. Скоріше за все втік з дому, злякався та видерся на дерево. Його забрали небайдужі люди. 


Якщо ви впізнали свого улюбленця, дізнатися, як його забрати можна на КП «Спецсервіс-Кременчук» за адресою: вул. Горького, 48/75, 067 203 21 97 – черговий телефон. 
Теги: кіт школа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

240
1 березня 2021 16:51

Замечательно слез бы этот кот, если бы вокруг дерева не стояла толпа экзальтированных теток из Спецсервиса и таких же учителек с галдящими детьми. И не надо мне рассказывать про тонкую кошачью психику)) у самой их четверо - и еще не понятно кто побеждает в этой битве котов и людей smile


12 8
0
1 березня 2021 17:37

Странное дело пановэ! помочь человека спустить на носилках с пятого этажа с инсультом,для скорой.Так не помогут! Медсестричка и врач + если найдеш соседей. А тут целая сужба! НЕ ДЛЯ ЭТОГО МЫ ПЛАТИМ НАЛОГИ!!!


21 9
159
1 березня 2021 20:03

Бідний котик, поліз на дерево пташку спіймати або пісню весняну заспівати, аж тут йшла пані Кожушко... І все, капець  кошачому щастю, поліція, пожежники,  рятувальники деруться на дерево "рятувати" кота котрий обісрався від переляку


8 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх