Керівники ОТГ відвідали Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС

1.03.2021, 10:00 Переглядів: 2 916

 

26 лютого Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС  відвідали голови ОТГ Полтавського району. Делегацію очолив народний депутат України Костянтин Касай, за ініціативи якого відбулася робоча поїздка з метою ознайомлення керівників територіальних громад із сучасними підприємствами машинобудівної галузі міста Кременчука.

Ознайомчу екскурсію провів комерційний директор підприємства — Олександр Гончаренко.

 

Керівники територіальних громад з великою зацікавленістю оглянули презентований модельний ряд техніки марки АТ.

 

Учасникам екскурсії були представлені:

— сміттєвози з боковим та заднім завантаженням на шасі МАЗ та DAYUN ;

— вакуумні машини для забору рідких відходів на шасі МАЗ;

— різноманітні автопідйомники;

— самоскиди;

— грейдери;

— контейнери трьох видів для збору твердих побутових відходів, тощо.

 

Гості цікавилися можливостями техніки, адже у кожної громади є власні потреби. Деяких керівників ОТГ зацікавив 18 кубовий сміттєвоз АТ-2041, бункер якого здатний вмістити майже 9,5 тонн завантажених відходів, деякі із завзяттям розглядали 10 кубову модель АТ-2122.

 

Були обговорення навіть щодо створення спільного комунального підприємства, аби сповна завантажити роботою техніку та мати можливість її придбання на умовах міжмуніципальної співпраці.

 

Заступниця Голови Нехворощанської громади Зоя Короленко мала можливість першою побачити спецавтомобіль на шасі DAYUN для перевезення твердих побутових відходів, нещодавно придбаний громадою. Автомобіль готується до відвантаження та на днях вже робитиме чистішим селище Нехворощу.

 

Почули фахівці заводу й приємний відгук від представника підприємства «Дружба» Мачухівської ТГ. Головний інженер комунального підприємства Сергій Білокінь, оглядаючи придбання  Нехворощанської громади зазначив:

«Ми точно такий придбали рік тому і щойно пригнали сюди для проходження сервісного обслуговування, бо він ще на гарантії. Можу запевнити, що техніка надійна, працює без нарікань. Така машина дуже потрібна в кожній громаді, бо в усіх є проблема з вивезенням твердих побутових відходів. Купите до неї контейнери та працюйте. Люди швидко звикнуть до роздільного збору сміття і ваша громада стане чепурнішою».

 

Цікавилися гості автопідйомниками спільного виробництва Кременчуцького заводу АЛЬФАТЕКС, а також французької компанії KLUBB та італійської SOCAGE. Керівники ОТГ добре знають, як необхідна громаді техніка для виконання роботи на висоті.  Обговорення велося жваво, адже комусь подобалася автовишка KLUBB на базі суцільнометалевого фургона, а хтось дивувався можливостям широкого модельного ряду техніки SOCAGE з діапазоном висоти підйому від 14 до 60 метрів. Дехто навіть вже визначився з конкретною моделлю, яка точно стане в пригоді у життєдіяльності громади.

 

Не залишилися поза увагою функціональний самоскид з тристороннім розвантаженням на базі шасі МАЗ та потужні самоскиди SHACMAN з колісними формулами 6х4 та 8х4.

 

Автогрейдер марки XCMG викликав суцільне захоплення! Гості відмітили продуктивність спецтехніки та здатність її ефективно і швидко виконувати широкий спектр земляних та транспортувальних завдань.

 

Робоча група змогла на власні очі побачити виробничі потужності, де саме у той час відбувався сам чарівний процес перетворення металу в різноманітну сучасну техніку. Делегати спостерігали: виготовлення сміттєвозного навісного обладнання, КДМ, вакуумної машини, автовишки спільного виробництва АЛЬФАТЕКС та італійської компанії SOCAGE.

 

Побачили візитери й нещодавно  оновлений верстатний парк: новітнє високоточне лазерне та листогибочне обладнання заводу, завдяки якому забезпечується  жорсткість конструкції, дотримання точних розмірів і герметичність при експлуатації техніки.

 

Процес виробництва викликав значне схвалення, адже виготовлення комунальної техніки безпосередньо на заводі дозволяє врахувати всі побажання замовника та й за якість можна бути спокійними.

 

Відвідали гості й власний сервісний центр підприємства, де відбувається ремонт та обслуговування техніки, а склад запчастин, заповнений на всі випадки, додав впевненості, що техніка від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС буде працювати без простоїв. 

 

Гості були вражені потужністю підприємства та різноманітністю техніки.

 

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС запрошує представників ОТГ всіх регіонів України у будь-який час відвідати власні виробничі потужності та оглянути широкий модельний ряд техніки!

 

Більше про техніку від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС на сайті:

alfateks.com.ua

 

Тел.: 0 800 333 828

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх