На Полтавщині чоловіка забили до смерті дерев'яним ціпком

27.02.2021, 16:17 Переглядів: 3 203

 

Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу

Місцевий мешканець с.Стасі, що на Диканьщині, повідомив, що знайшов мертвого чоловіка в квартирі будинку. При виїзді на місце події, слідчо-оперативною група виявила місцевого чоловіка, 1977 року народження, яке, за зовнішніми ознаками, пролежало в квартирі кілька днів. На тілі чоловіка виявили ряд тілесних ушкоджень.


За даним фактом слідчими поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.  


- У ході реалізації оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, поліцією встановлено,  що ввечері, 21 лютого, під час спільного дозвілля, між потерпілим та місцевим мешканцем, 1978 року народження,  виник конфлікт.  У ході бійки підозрюваний наніс чоловікові дерев'яним ціпком тілесні ушкодження, що виявилися не сумісними з життям. Наразі слідчим речові докази вилучені. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу, - повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Артем Родигін. 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх