Боротьба з ожеледицею триває

23.02.2021, 16:00 Переглядів: 1 722

 

       Кременчук вже другий тиждень перебуває під сніжним покровом. Через перепади температур сніг то тане, но знов замерзає, утворюючи для містян дискомфортні умови пересування. Тому для комунальників зараз “гаряча пора” для активної роботи. Про те, які заходи вживають для боротьби з ожеледицею, розповіли у компанії «Місто для людей».

       Фахівці компанії були на “низькому старті” та при настанні ожеледиці одразу приступили до її посипки. Для цього задіяли весь штат служби клінінгу. Робітники посипають піщано-сольовою сумішшю входи до під'їздів, сходинки ганків, пішохідні доріжки біля будинків. Суміш розвозиться автотранспортом компанії за адресами, де її отримують робітники та вручну посипають прибудинкову територію. Щоденно витрачається близько 5 тонн суміші

       Наразі в пріоритеті безпечне пересування мешканців біля своїх будинків. Працюємо в посиленому режимі, кинувши всі сили на подолання наслідків снігопаду, - зазначає директор керуючої компанії «Місто для людей» у Кременчуці Сергій Зінченко.
 

       В разі потреби мешканці можуть звертатися на гарячу лінію керуючої компанії:

       067 341 41 41

       Заявки приймаються цілодобово без вихідних.

       Керуюча компанія “Місто для людей” закликає кременчужан бути обережними під час несприятливих погодних умов та робить усе можливе, щоб забезпечити комфорт та безпеку для мешканців багатоповерхових будинків.


    

 

Автор: Пресслужба КК “Місто для людей”
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх