Дермакосметика від Vichy - основа здорової шкіри

23.02.2021, 16:30 Переглядів: 1 839

 

Дерматологічна косметика розроблена для проблемної шкіри з акне, атопічним дерматитом, куперозом. Але спектр застосування дермакосметики поширюється і на без проблемну шкіру, допомагаючи їй залишатися здоровою.

Дерматологічну косметику від Vichy можна замовити в Інтернет магазині Watsons, лише перейшовши за посиланням https://www.watsons.ua/ru/3296/brand/vichy


Для кращого розуміння поняття дермокосметики потрібно розібратися з основними захворюваннями, які вона лікує. 


Дермакосметика для атопічній шкірі


- Дермакосметика при атопічному дерматиті - особливий засіб, створений спеціально для догляду за шкірою. Містить тільки безпечні елементи, спрямовані на усунення основних симптомів, таких як свербіж, почервоніння та сухість. Не має в складі парабенів, консервантів, агресивних компонентів та підходить навіть немовлятам. 
- Атопія — генетична тенденція організму до прояву алергічної реакції. Передається спадково, однак може набуватися через надмірну вразливість імунної системи. 
- Атопічний дерматит - це надмірна сухість шкіри з почервоніннями та висипами різного ступеню. Також проявляється ще один неприємний симптом - свербіж. 


Дермакосметика при себорейному дерматиті 


- Дермакосметика при себорейному дерматиті - протидіє почервонінню, роздратуванню, лущенню та свербіжу. Містить в собі активні компоненти, які долають неприємні симптоми. 
- Себорейний дерматит – це хронічне запальне захворювання, яке проявляється на тих ділянках шкіри, де розташовано найбільше сальних залоз, а саме волосиста частина голови, борода, брови, вії, ділянки навколо носу, за вухами, в ділянці грудини та шиї. 


Дермакосметика при розацеа та куперозі


- Дермакосметика при розацеа та куперозі - не містить у собі агресивних хімічних компонентів. При застосуванні поступово покращує структуру шкіри. В такі засоби додають до складу протизапальні елементи, такі, як кераміди, алантоїн, екстракти лікувальних трав. 
- Розацеа - це хронічне захворювання, яке проявляється почервонінням, з періодичними загостреннями, яке проявляється характерним висипом. Має спадкову схильність. 
- Купероз - це судинне захворювання шкіри, що супроводжується витонченням стінок судин, та призводить до почервоніння шкірного покриву. 


Дермакосметика при акне 


- Дермакосметика при акне - містить протизапальні інгредієнти, які лікують запалення та повертають здоровий вигляд шкіри. 
- Акне - запальне захворювання шкіри, внаслідок запалення та закупорювання сальних залоз. Характерний розвиток вугрових висипань. 


Спеціалізована косметика вирішує проблемні завдання


- Зменшує прояви запалень
- Бореться зі слідами від запальних процесів
- Вступає в боротьбу з вільними радикалами
- Виводить токсини та продукти розпаду
- Збільшує виділення колагену
- Покращує регенерацію клітин
- Поновлює гідробаланс в тканинах
- Нормалізує стан шкіри
- Звужує пори
- Усуває сухість шкіри 
- Протидіє випадінню волосся 
- Зменшує прояв пігментних плям

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх