Потрійне комбо: за зміну кременчуцькі копи зловили трьох водіїв під наркотиками

28.01.2021, 07:46 Переглядів: 2 278 Коментарів: 2

 

На всіх кермувальників склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП

У Кременчуці копи за зміну 26-27 січня зловили трьох водіїв під наркотиками. Про це повідомила патрульна поліція Кременчука.


На вулиці Небесної Сотні близько 16.00 патрульні зупинили автівку ВАЗ. Під час спілкування з керманичем охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога чоловік погодився і навіть поїхав до медичного закладу, але потім категорично відмовився. Окрім того, інспектори з'ясували, що чоловік вже позбавлений права керування авто.


Другий випадок стався на вулиці Київській. Близько 22.00 патрульні помітили Ford Focus, водій якого порушив правила проїзду перехрестя. Під час спілкування поліцейські виявили у 29-річного керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога водій відмовився.


А на проспекті Полтавському близько 4.00 патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, який мав технічну несправність фар. Поведінка водія не відповідала обстановці, він мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у медзакладі цей водій також відмовився.


На всіх кермувальників під наркотиками патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відповідні адміністративні матеріали.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 031
28 січня 2021 13:53

Відмова пройти огляд – фактично прирівнюється до визнання своєї провини . Але ніхто не позбавляє Вас права відмовитись від проходження огляду, особливо коли поліцейський пропонує Вам це зробити з грубими порушеннями норм чинного законодавства, а огляд запропоновано провести всупереч встановленому порядку. (Якщо у Вас дійсно є докази які Ви зможете надати суду).


1 1
364
28 січня 2021 15:23

Водії, керманичі, кермувальники...Автор хоче продемонструвати свій рівень інтелектуального розвитку?


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх