Після локдауну майже 90% кременчуцьких школярів вийшли на навчання

26.01.2021, 11:01 Переглядів: 1 821

 

Учні у Кременчуці навчаються за змішаною системою

Після локдауну 25 січня заняття розпочалися в очній формі, і майже 90% кременчуцьких школярів приступило до навчання. Про це повідомив директор департаменту освіти Кременчука Геннадій Москалик. 


Нагадаємо, наразі учні шкіл нашого міста навчаються за змішаною системою. Зокрема, з молодшими школярами 3 уроки проходять в умовах класу, інші – дистанційно. Старші школярі знаходяться у навчальному закладі 4 уроки, інші навчальні предмети вивчатимуть в онлайн-форматі.


Навчальний процес відбувається відповідно до вимог епідемічних правил, що відповідають «помаранчевому» рівню карантинної безпеки.


З 25 січня продовжують діяти обмежувальні протиепідемічні заходи для освітніх закладів, визначені постановою Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236.


На період дії карантину заборонено:

  • відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;
  • відвідувати навчальні заклади здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів освіти та персоналу;
  • проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів).
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: bug.org.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх