СБУ затримала плавнівку за любов до «руського миру»

25.01.2021, 12:31 Переглядів: 4 384 Коментарів: 9

 

Жінка була дуже активною у антиукраїнських групах у соцмережах

Служба безпеки України затримала плавнівку, яка займалася пропагандою сепаратизму та закликами до змін меж території України. Про це повідомляє СБУ. Жінка була дуже активною у антиукраїнських групах у соцмережах.


Правоохоронці встановили, що в Україні діяла мережа прихильників «руського миру», яку контролювали з РФ. «Колег» плавнівки затримали також на території Дніпропетровської, Херсонської та Закарпатської областей. 


На Дніпропетровщині оперативники спецслужби встановили особу, уродженця Донецька, який розповсюджував матеріали на підтримку анексії АР Крим та окупації ОРДЛО, закликав до фізичного знищення міфічних «українських фашистів».


На Херсонщині чоловік поширював у соцмережах антиукраїнські матеріали, виправдовував російську збройну агресію проти нашої країни, а також закликав до відокремлення центральних, південних і східних областей з їх приєднанням до Росії.


А на Закарпатті агітатор закликав громадян підтримати відділення Закарпатської області від нашої держави.


Дії затриманих кваліфікували за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: СБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

1 457
25 січня 2021 12:45

Хорошее дело. 


30 35
0
25 січня 2021 12:55

Зачем публично высказывать свое мнение? Выскажи его на выборах, проведи предварительную "работу" с коллегами и домочадцами. Это намного результативнее. Я так сделал в 2019 и результатом более чем доволен)


28 112
513
25 січня 2021 13:33

Цитата: Volvoвод

Зачем публично высказывать свое мнение? Выскажи его на выборах, проведи предварительную "работу" с коллегами и домочадцами. Это намного результативнее. Я так сделал в 2019 и результатом более чем доволен)

батьку проздравил с днюшкой ?

спеши, а то уже им запущенньій флешмоб заканчивается в инстаграме

потруси ".." (бицепсами) перед роялем

благодарньіе избиратели шлют гаранту свои прюветики

 


38 14
325
25 січня 2021 14:38

Цитата: Volvoвод

Зачем публично высказывать свое мнение? Выскажи его на выборах, проведи предварительную "работу" с коллегами и домочадцами. Это намного результативнее. Я так сделал в 2019 и результатом более чем доволен)

Из-за таких как ты, так и живем. Че, поменяться со мной квартирами, на "цветущую республику", не хочешь? Правильно, потому что не иметь совести - одно, а жить в том гетто, за которое агитируешь - другое.


39 14
1 177
25 січня 2021 15:23

Цитата: Pereselenets
Из-за таких как ты, так и живем. Че, поменяться со мной квартирами, на "цветущую республику", не хочешь? Правильно

"Туда" такие не хотят. Они хотят здесь, такое как "там".

Пока сами лично не хлебнут того говна, пока на личной шкуре не пройдут через знаменитое "Товарищ Сталин, произошла чудовищная ошибка..." не доходит...***...


39 24
187
25 січня 2021 17:30

скотиняка


15 7
0
25 січня 2021 21:32

Опять уродливый термин продвигается "Телеграфом".

Но есть еще село Пришиб,как его жительницу "Телеграф" назовет?

Пришибленка?


9 7
1 457
25 січня 2021 22:10

а цирк продолжается

Зеленський про Дубінського заявив, що той має піти із фракції, щоб не підставляти "Слугу народу" під удар і зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв’язувався із Деркачем, бо той є агентом ФСБ.

Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Співрозмовник зазначає, що за Дубінського вступився Бужанський, мовляв, фракція має своїх підтримувати, на що Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроєктів, натякнувши, щоб не апелювали до командності.

Також джерело розповідає, що Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського у бік Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

5 6
0
26 січня 2021 12:16

Цитата: ЯмЩик

скотиняка

  лаконично



 


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх