«Стали заручниками однієї людини»: мешканцям Першого Занасипу перекрили воду через аварію (доповнено)

21.01.2021, 13:31 Переглядів: 3 200

 

Кременчужани бідкаються й не знають що робити

До редакції «Кременчуцького Телеграфа» звернувся мешканець Першого Занасипу Руслан. Чоловік розповів, що мешканців вулиці Кучми відрізали від води через аварію у сусідів, за адресою вул. Кучми, 66. Мешканцям, які «обірвали» телефони Водоканалу, порадили відкрити люк.


- 70-річний пенсіонер-сусід відкрив люк, але ж відрами воду не начерпаєш, адже там колодязь глибиною десь метрів зо три. Водоканал приїхав, відкачав воду до мулу, але вона почала підступити з інших сторін й знову затопило. Замість того, щоб поставити заглушку у сусіда, вони перекрили воду на всій вулиці. Й ми знову сидимо без води. Так стали заручниками однієї людини, - жаліється мешканець Руслан. - Додзвонився до Водоканалу, там сказали, що дід пообіцяв до 14 години усунути недоліки. А дід нічого не збирається робити, адже в нього немає грошей. Якесь замкнуте коло. 


Чоловік зазначив, що кілька років тому у нього була подібна проблема, але тоді воду перекрили в нього, а не мешканцям цілої вулиці.


Нагадаємо, що труба на вулиці Кучми є однією з проблемних, адже періодично її прориває. Й мешканці потерпають через відсутність води.


Доповнено 
Працівники КП "Водоканал" перекрили воду сусіду, докопавшись до вентеля. Й оперативно подали воду до осель мешканців, які живуть на вулиці Кучми. 
Автор: Альона Душенко Фото: читач Руслан
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх