Місце для селфі: на межі Полтавської, Київської та Черкаської областей хочуть встановити 9-метрову стелу

18.01.2021, 08:49 Переглядів: 2 617 Коментарів: 3

 

Ширина стели передбачається у 10-15 метрів

На межі Київської, Полтавської та Черкаської областей планують встановити стелу, висота якої становитиме від 7-9 метрів, ширина – від 10 до 15. Про це повідомила народна депутатка Анастасія Ляшенко на своїй сторінці в фейсбуці.


- Провели робочу зустріч щодо встановлення стели на межі перетину Київської, Полтавської та Черкаської областей. Це місце обов’язково має бути туристично-привабливим і може бути зазначене, як місце першої зупинки в туристичній подорожі на маршруті у напрямку з Києва до Полтави й далі, – йдеться у повідомленні.


Крім самого знака планують зробити з’їзд з острівцем безпеки в межах 20-ти метрів з облаштуванням місць для паркування автотранспорту, туристичних автобусів, місць для відпочинку.


- Звичайно, проведена велика аналітична робота з визначення фотозон, адже вирішили, що стела слугуватиме місцем, де можна зачекінитися. Розглянули також різні види мощення для пішохідної частини та автотранспорту з безбар‘єрним в’їздом для можливості заїзду маломобільних груп населення. Тобто робота триває не лише в дизайнерській частині, а і з врахуванням усіх тих нормативних вимог, які діють сьогодні при виконанні таких робіт, – зазначила Анастасія Ляшенко.


Депутатка додала, що багато елементів стели будуть підсвічені, що надасть привабливості в нічний час.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 179
18 січня 2021 10:00

Ну наконец-то! Это именно то что нам нужно! Как долго все мы этого ждали! Не понимаю, как мы раньше без этого обходились. Все бабушки с мизерной пенсией плачут от умиления. Врачи и учителя готовы отказаться от всех доплат ради стеллы. Наконец-то! Именно сейчас самое подходящее время для этой ***! Ах, какой монументализм и масштаб: только вдумайтесь, ширина 15 метров, высота 9! Пока не поздно, подумайте, может лучше сделать 150х90 метров? Ну чтобы из Космоса было видно?

Та чтоб эта Ляшенко *** вместе со своей стеллой, и с теми, кто ее выбирал! Глумление над населением высшей степени! Будем с голой ***, без вакцинирования, без социальной защиты, с неадекватными тарифами, но спишем миллионы на стеллу! ***!


27 3
106
18 січня 2021 11:28

Подобный островок, стоимостью 9 млн, намутил на Черкасской дамбе в с. Панское грузинский "десантник" Парцхаладзе. Сколько таких островков, камней, стел по Украине откатано никто не считал. Катают на всех уровнях, конца этому нет. Удивительно что за десятилетия катаниий не заканачиваются деньги.


10 0
137
18 січня 2021 11:35

Тільки стела нам і потрібна! 

Немає куди більше кошти подіти? 

А! Час оновити комусь авто. Або з'їздити на Мальдіви. Це ж скільки грошей можна вивести! 


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх