На Полтавщині трьох чоловіків засудили до 9 років позбавлення волі за розбій у потязі

16.01.2021, 14:04 Переглядів: 2 809

Засуджені мали проблеми із законом і до цього

За результатами судового розгляду кримінального провадження в Хорольському районному суді трьох жителів Полтавської та Дніпропетровської областей засудили до 9 років позбавлення волі за розбій у потязі, вчинений за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 КК України). Про це повідомляє прокуратура Полтавської області.



У лютому 2019 року на залізничному вокзалі станції «Гребінка» обвинувачені познайомилися з чоловіком і після спільного розпиття алкоголю запропонували йому поїхати в Лубни та приємно провести дозвілля. Потерпілий погодився, і всі четверо сіли у приміський електропотяг, де продовжили вживати алкогольні напої. Дочекавшись, коли у вагоні залишиться одна пасажирка, яка сиділа спиною до компанії і розмовляла по телефону, зловмисники побили потерпілого, зняли з нього верхній одяг, взуття та заволоділи двома мобільними телефонами, грошима й іншими особистими речами.


Коли усі троє вийшли на станції, побитий попросив жінку допомогти. Вона повідомила про подію працівників потягу, які викликали правоохоронців.


За скоєне кожного з нападників засудили до 9 років позбавлення волі. Визначаючи покарання, суд врахував, що один із обвинувачених 10 разів притягувався до відповідальності, здебільшого за корисливі злочини, за які має незняті і непогашені судимості; другий скоїв злочин у період невідбутого покарання за грабіж; третій вчинив низку корисливих злочинів у період судового розгляду цього кримінального провадження.

 

Обвинувачені не погодилися з призначеним покаранням і оскаржили його.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх