Співвласники 4 кременчуцьких будинків поскаржилися депутату на свого голову правління ОСББ

22.12.2020, 11:11 Переглядів: 5 378 Коментарів: 4

 

Голову ОСББ частина мешканців підозрює у махінаціях з кредитами, заявив депутат Березянський (на фото)

22 грудня під час сесії Кременчуцької міськради депутат Олександр Березянський озвучив запит. Зокрема, він заявив, що до нього звернулися мешканці чотирьох будинків на Молодіжному зі скаргами на голову правління об'єднання співвласників багатоквартирних будинків Олександра Ткаченка та юриста ОСББ Олександра Плескача.


Зокрема, як було сказано в запиті, мешканці заявили, що в протоколах про створення ОСББ були підроблені підписи. Крім того, керівників ОСББ вони підозрюють у махінаціях з теплими кредитами (за державною програмою), зокрема, встановлення індивідуального теплового пункту (ІТП) за завищеною ціною. А також підписанти звернення заявили, що роботи, на які бралися кредити, зроблені неякісно.


Олександр Березянський попросив у запиті департамент ЖКГ надати консультації щодо діяльності ОСББ постраждалим мешканцям.



І звернувся до правоохоронних органів з вимогою порушити кримінальне провадження щодо можливих зловживань у ОСББ. Міський голова Віталій Малецький заявив, що йому теж надходили скарги на голову правління цих ОСББ, і йдеться про кредитні кошти в сумі близько 12 мільйонів гривень.


Депутати підтримали запит. Зазначимо, що міська влада не може втручатися в діяльність ОСББ, це справа співвласників — ДЖКГ може надавати лише консультації людям щодо нормативної бази функціонування ОСББ. Самі ж співвласники в праві проводити збори — і обирати правління, міняти голову.


Раніше Олександр Ткаченко, на якого люди нині скаржаться депутату, був на доброму рахунку в мерії — його запрошували на засідання виконкому, щоб розповісти про реальну економію в ОСББ після встановлення ІТП.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

228
22 грудня 2020 13:08

Раніше Олександр Ткаченко, на якого люди нині скаржаться депутату, був на доброму рахунку в мерії — його запрошували на засідання виконкому, щоб розповісти про реальну економію в ОСББ після встановлення ІТП.

 

Тому що тепер, а вірніше ще рік тому, Віталік вирішив "осідлати" фінансові потоки від программи енергозберігання. Тепер туди вхід тільки через одобрення міськвиконкому: працюєшь з тими з ким ми скажемо - тількі тоді отримуєшь компенсацію.

Для цього ніякі Ткаченки вже не потрібні.

 

 

 

 

 


11 5
1 031
22 грудня 2020 14:00

Мешает видать. Или спихуют все на одного. Или тот к другим политически "силам" перекинулся. 


8 5
26
23 грудня 2020 09:32

На цього аферюгу Ткаченка вже давно йдуть скарги...ним потрібно зайнятися поліція повинна відкрити кривінальну спрву і довести до суду


3 1
1 031
24 грудня 2020 11:13

Раніше Олександр ...., на якого люди нині скаржаться депутату, був на доброму рахунку в мерії...
Что то же произошло ,если слетел "з доброго рахунку". 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВСЕ ПРО ОСББ:

Усі жителі багатоповерхівок тепер, згідно із законом, є їх співвласниками. До 1 липня 2016 року кременчужани мали визначити, як управляти своїм житлом.

Найбільш перевірений і відповідальний з цих способів управління, при якому жителі, дійсно, можуть впливати на стан будинку – створити ОСББ. Діяльність його регулюється Законом «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку».

Як створити ОСББ, читайте тут.

Про практику роботи ОСББ ми розповімо в цьому сюжеті. Якщо у вас виникли питання, ми підготуємо відповіді, пишіть t.donchenko88@gmail.com

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх