З концентраторами для Кременчука є проблеми: їх немає на складах

31.10.2020, 12:31 Переглядів: 4 200 Коментарів: 1

 

Проте ситуація вирішується, і перші поставки мають надійти до нашого міста через 10 днів

З закупівлею 38 концентраторів для Кременчука є проблеми – заявки на ці апарати подані, але вже близько місяця їх немає в наявності на складах оптових постачальників. Про це розповів начальник міського управління охорони здоров’я Максим Середа на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.


Та все ж ситуація вирішується, і перші поставки мають надійти до нашого міста через 10 днів, а до кінця листопада будуть замовлені всі концентратори.


Головний медик міста повідомив, що в інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька» планують встановити ємність промислових масштабів для збереження кисню, що замінюватиме 150 балонів із киснем. Або якщо порівняти з кріоциліндрами, то один такий може замінити 24 балони, а ємність вміщує в 6 разів більше, ніж один кріоциліндр. З цієї ємності можна заправляти кріоциліндри, а з них подавати кисень по ценралізованому киснепроводу до хворих. Протягом місяця у ЛІЛ «Кременчуцька» мають встановити ємність і підключити її до системи.


Що стосується Першої міської лікарні, де зараз розвернули інфекційний шпиталь, у цьому медичному закладі встановлені два кріоциліндри. Ще один додатковий у випадку нагальної необхідності візьмуть в безоплатну оренду. Також у Першій лікарні заплановано додатково підвести 28 точок під'єднання кисню (на 4-ому поверсі, де знаходяться ЛОР- та офтальмологічне відділення). Другий і третій поверхи лікарні забезпечені точками централізованого постачання кисню.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
12 листопада 2020 21:32

Катю, а може "концеНтратори"?


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх