Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» продовжує розширювати діапазон своїх пропозицій в сегменті комерційних автомобілів

28.10.2020, 12:00 Переглядів: 2 000


 1 жовтня 2020 року між компанією «Хюндай Мотор Україна» та Компанією АЛЬФАТЕКС був укладений договір про продаж і сервісне обслуговування комерційної техніки HYUNDAI.

Презентуючи новий напрямок діяльності підприємства, директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Корецький зазначив:

«Економічна ситуація в країні постійно змінюється, що веде до зміни балансу попиту і пропозиції на ринку комерційної та спеціальної техніки. Тому ми постійно розвиваємося, шукаємо нові ніші, підписуємо дилерські договори, відкриваємо сервісні центри, які відповідають найбільш сучасним стандартам обслуговування. Загальні інвестиції у відкриття нових напрямів і модернізацію виробництва — один з тих кроків, які ми робимо, щоб підвищити стійкість компанії на ринку».


 


Зовсім скоро на торгово-виставковому майданчику підприємства «АЛЬФАТЕКС» по вул. Київській, 64, з'являться представники сімейства вантажних автомобілів HYUNDAI — багатофункціональні, надійні, прості в ремонті й обслуговуванні, з високим експлуатаційним ресурсом.


 
Незабаром буде представлена і модельна лінійка власного виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» на шасі HYUNDAI: автовишки, сміттєвози, вакуумні машини, фургони та ін.


 
Сервісне обслуговування комерційної техніки HYUNDAI буде здійснюватися висококваліфікованими фахівцями підприємства на базі Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» та виїзними бригадами підприємства.


Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» давно зарекомендував себе як надійного виробника і постачальника по-справжньому якісної комунальної та дорожньої техніки власного виробництва.


 
Комфортні, надійні та економічні автомобілі HYUNDAI у поєднанні з добре відомими на ринку України надбудовами марки АТ вже готові до реалізації.


Замовлення на нову техніку вже відкрито!
Телефонуйте:
(053) 674 38 28

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх