Біланівський ГЗК в Новій Галещині відремонтував амбулаторію та збудував стадіон

23.10.2020, 13:03 Переглядів: 2 741

Роботи були виконані згідно договору «Про виконання умов резолюції громадських слухань щодо врахування інтересів територіальної громади Новогалещинської селищної ради у зв’язку з будівництвом Біланівського гірничо-збагачувального комбінату»

У жовтні в Новій Галещині відбулося відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини після внутрішнього капремонту, повідомляє пресслужба Ferrexpo.

 

- Сьогодні у нас відновлена система каналізації, система водопроводу, електромережа, відремонтовано сім кабінетів прийому: і маніпуляційні кабінети, і кабінети денного стаціонару, - розповідає завідувач амбулаторії Олександр Щепаченко. 

 

 


Усі роботи були профінансовані Біланівським ГЗК згідно договору «Про виконання умов резолюції громадських слухань щодо врахування інтересів територіальної громади Новогалещинської селищної ради у зв’язку з будівництвом Біланівського гірничо-збагачувального комбінату». Ремонт амбулаторії відбувається поетапно:

 

- Загалом нами в цю амбулаторію вже було вкладено приблизно один мільйон гривень. У наступному році ми плануємо завершити капітальний ремонт приміщень, щоб ця амбулаторія була повністю готова до прийому пацієнтів, - підсумовує генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК» Юрій Химич.

 

 


Майже одночасно з ремонтом амбулаторії був завершений ще один проєкт: 18 жовтня у Новій Галещині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Вартість цього проєкту сягнула близько 2,5 мільйонів гривень. Виконаний він був, як і ремонт амбулаторії, за кошти підприємства в рамках партнерства з Новогалещинською ОТГ.

 

Оскільки завершення робіт і відкриття майданчика найбільше чекали юні спортсмени, то одразу в день відкриття тут відбулися перші товариські матчі з міні-футболу між чотирма командами: ФК «Геологія», ФК «Молодь», ФК «Солониця» та ФК «Омельниче». 

Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх