Золоті каблучки: 5 особливих прикрас для кожного

22.10.2020, 17:00 Переглядів: 3 699

 

Золоті прикраси — це те, що робить життя прекраснішим. Блиск металу може за лічені секунди наповнити навіть стримані образи новими нотами, поліпшити настрій і навіть здійснити мрії. Особливо, коли йдеться по подарунки для близьких і коханих. Навіть якщо ви у пошуку прикраси для себе, знайте — краси забагато не буває.

Якщо ви цінуєте час і любите різноманіття, інтернет-магазин «Укрзолото» задовольнить смаки найвибагливіших покупців. Ціни на жіночі золоті каблучки стартують від 1011 грн, тому витончені прикраси можна купити недорого. Розпродаж дасть можливість поповнити персональну колекцію за розумні кошти.


Особливі золоті каблучки


Шукаєте подарунки до річниці, на день народження або просто плануєте зробити приємний сюрприз? Є універсальний список прикрас, які краще дарувати тим, від кого ваше серце прискорено б’ється. Ці прикраси підійдуть кожній людині:


- каблучки для заручин;

- обручки;

- каблучки «Спаси і Сохрани»;

- каблучки у стилі «Ніжки/долоньки»;

- родинний скарб.


Поговоримо про все детальніше.


Каблучки — базовий елемент ювелірного гардероба. Прикраси з коштовним і напівкоштовним камінням, прозорими і кольоровими вставками, масивні і лаконічні варіації, кільця-корони, ніжні хвилі, асиметрія і стильна геометрія, з вставками і без — ідеальні і прекрасні варіанти для заручин, адже така подія залишається у пам’яті  кожної жінки назавжди. Зручний каталог з різноманітними фільтрами дозволить просто і швидко зробити найкращий вибір.


 

Обручки сьогодні — справжній витвір мистецтва. Поціновувачі класики віддають перевагу лаконічним гладеньким моделям, а ось тих, хто відкритий для експериментів, чекають дивовижні золоті варіанти з гравіюванням, покриті чорнінням і родіюванням, оздоблені діамантами, перлинами, керамікою, емаллю, прикрашені рослинними візерунками, геометричними узорами й орнаментами.


 

Каблучки «Спаси і Сохрани» — особливі прикраси, що не мають нічого спільного з пафосом і статусом. Справжній оберіг, що нагадує православній людині про необхідність молитви і звернення до Бога, а також слідувати законам Божим. Це гарний подарунок для близької людини.


 

Каблучки, декоровані милими й мініатюрними ніжками і долоньками та оздоблені фіанітами, часто дарують молодим матусям. Поява дитини - одна з найголовніших подій у житті кожної жінки. Прикраси стануть зворушливим знаком уваги до важливої дати. Чудова ідея для гарного презенту!


 

Є прикраси і вироби з благородних металів, які передають з покоління в покоління. Це своєрідний родинний скарб, до якого відносять фамільні дорогоцінності, каблучки з гравіюванням, коштовними рубінами, смарагдами і перлами. Ці речі — свідки сімейної історії, які розповідають про пережиті події і нагадують про найдорожчих людей. Можливо, у вас також є реліквії, які дістались вам від матері або бабусі. Якщо у вашій родині поки немає такої традиції, ви можете її започаткувати!


 

Широкий асортимент прикрас в «Укрзолото» дає можливість порівняти ціни, вивчити фото, прикраси на яких просто заворожують. Приємний бонус — доставка діє не лише в Києві, а по всій Україні. Ціна — важливий фактор, але при покупці золотих каблучок варто також керуватись дизайном коштовностей, власним смаком, бажаннями і неодмінно прислухатись до інтуїції, адже вона завжди підказує правильно.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх