До команди «Довіри» приєднався Михайло Бугрій: «Будемо завершувати вже розпочаті проекти і починати нові»

1.10.2020, 17:00 Переглядів: 1 166

 

До команди політичної партії «ДОВІРА» приєднався депутат Полтавської обласної ради VII скликання, радник голови Полтавської обласної державної адміністрації з економічних питань Михайло Бугрій.

«Його знають та поважають не тільки в місті, а й далеко за його межами. Протягом депутатської діяльності Михайло Іванович спрямовував кошти з Фонду розвитку територій області на лікарняні заклади, на будівництво житла для молодих сімей військовослужбовців, а також надавав адресну допомогу. Проте це не повний перелік його добрих справ» – зазначається на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».


«Мій округ – Половки, Браїлки, Юрівка. Там були проблеми з дорогами, з розчищенням шляхів у зимовий період. Мені вдалося залучити кошти на будівництво дороги з пішохідними тротуарами в районі Комбікормового заводу на Браїлках. Але поки не вдалося до кінця реалізувати план – зв’язати мікрорайони Юрівка та Огнівка. І у разі, якщо люди мене підтримають, то пішохідну та велодоріжку нам вдасться зробити, бо багато людей роками чекають саме цього. Це болюче питання», – повідомив Михайло Іванович.


На майбутніх виборах Михайло Бугрій планує висувати свою кандидатуру у депутати Полтавської облради. Оскільки розуміє: його досвід допоможе у вирішенні багатьох проблем регіону. Першочергово – екологічні питання.


«Від маленького села до великого міста є багато сміттєзвалищ, але немає жодного підприємства, яке переробляло б та утилізувало відходи. Над цим треба багато працювати і я знаю підходи і методи роботи, як рухатися вперед і розв’язати цю проблему. Я маю досвід, яким можу поділитися. І ще маю впевненість у тому, що виправдаю довіру наших виборців», – повідомив Михайло Іванович.


До команди «ДОВІРИ» приєднався, бо переконаний, що лише з командою справжніх професіоналів зможе продовжувати працювати на благо громади.


«Іду з «ДОВІРОЮ», бо це нова політична сила, регіональна, яка розпочала свою активну діяльність на Полтавщині. Я маю віру в цю партію, бо вона не є центральною, не знаходиться під олігархічними кланами, а уже вирішує нагальні соціальні питання жителів Полтавщини. А ще я з «ДОВІРОЮ», бо тут порядні, чесні, працьовиті, фахові люди: Олег Кулініч, Олександр Біленький, Іван Близнюк, Валерій Капленко, Тетяна Корост та багато інших. Я знаю їх понад 20 років, це люди авторитетні та професійні», – розповів Михайло Бугрій.


Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіри» приєдналися також депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Василь Стасовський, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату – керуючого справами виконавчого апарату Полтавської обласної ради Тетяна Паутова та ін.


Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, голова Ромоданівської громади Олександр Верещака, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


В команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко, очільник Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури України Валентина Вождаєнко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.



Прес-служба політичної партії «Довіра»  

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх