«ДОВІРА» оскаржила відмову в реєстрації кандидатів у Щербанях і виграда суд

29.09.2020, 18:00 Переглядів: 1 274

 

28 вересня суд скасував постанови Щербанівської СТВК про відмову в реєстрації кандидатів. Також зобов'язав Щербанівську комісію зареєструвати кандидатів від Полтавської обласної організації політичної партії «ДОВІРА» на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Реєстрацію списку кандидатів від партії «ДОВІРА» штучно блокувала Анна Клименко, голова територіальної виборчої комісії Щербанів. Таким чином вона намагалась зачистити виборче поле від конкурентів. Простежити її зацікавленість і заангажованість було неважко. Адже Клименко працює в.о. начальника відділу інформаційної та організаційної роботи Щербанівської сільради. Її робоче місце розташоване в сусідньому кабінеті з головою громади Ігорем Проциком. А він сам зараз балотується на посаду голови Щербанівської громади та веде до ради громади своїх кандидатів у депутати, йдеться у повідомленні на офіційній Facebook-сторінці партії «ДОВІРА».


«Що своїми діями продемонструвала Анна Клименко? Перш за все те, що вона звикла жити в феодальному суспільстві, де думки людей зневажають. Ця людина всім нав’язує свою волю і не готова визнавати, що усі мають рівні права. Своїм протиправним рішенням голова ТВК позбавила людей законного права брати участь у виборах. Таким чином знехтувала демократичними постулатами, що дозволяють громадянам обирати кандидатів з різних політичних сил. Крім цього, вона показала, що її покровителі бояться конкурентів, зокрема потужної команди «ДОВІРИ» – зазначається на сторінці «Довіра Полтавщини».


При цьому, варто відзначити, що політичне замовлення Клименко відпрацьовувала дуже непрофесійно і показала свою некомпетентність щодо виборчоїї документації, повідомили в «ДОВІРІ». Адже в порушення закону відмовлялась видати копію постанови про відмову в реєстрації кандидатів від «ДОВІРИ». Хоча була зобов’язана зробити це згідно з законом.


В свою чергу, команда «ДОВІРИ» пообіцяла наполягати на тому, щоб такі неправомірні дії голови ТВК були вивчені правоохоронними органами та мали відповідну оцінку.

 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх