До команди «ДОВІРИ» приєднався Руслан Рогов : «Об’єднавши найкращих у різних сферах, зможемо зробити Полтавщину успішною»

29.09.2020, 17:30 Переглядів: 1 560

 

До команди «ДОВІРА» приєднався депутат Полтавської обласної ради VII скликання і військовий волонтер Руслан Рогов.

Депутатська діяльність Руслана Миколайовича розпочалася у 2015 році. З того часу і до сьогодні він написав близько 1000 звернень до різних органів влади і провів понад 100 особистих зустрічей з виборцями. Залучив кошти з обласного бюджету на відродження фізкультурного спортивно-оздоровчого комплексу у місті Глобино, на заміну вікон у школах району, на лікування громадян і відродження Полтавського академічного симфонічного оркестру.


У березні 2016-го Руслан Миколайович зайнявся волонтерською діяльністю, особливу увагу приділяє військовим. Завдяки цьому його знають далеко за межами Полтавщини. На його рахунку близько 50 виїздів у зону проведення АТО/ООС.


«Волонтерською діяльністю я займаюся давно, для мене це як спосіб життя. З 2016 року я багато часу приділив допомозі саме військовим. Неодноразово був на передових позиціях, їздив і в Авдіївку, і в Мар’їнку, бував на шахті Бутівка і на Промці, коли полтавці тримали там оборонні позиції. Дякую Богу за цей період часу. Життя звело мене з військовими – героїчними людьми, які захищали і нині захищають нашу Батьківщину. Завжди з командою однодумців намагалися допомагати усім, що було потрібно – возили й генератори, і техніку, і медикаменти і багато іншого»,

– розповів Руслан Рогов.


Проте на досягнутому і наявних здобутках Руслан Миколайович не зупиняється. Він має багато ідей щодо розвитку регіону, які хоче реалізувати на посаді депутата Полтавської облради. Першочерговим своїм завданням виокремив наведення ладу у роботі комунальних підприємств.


«Достатньо тільки депутатської волі та волі міського голови, щоб навести лад. Багато хто запитує – навіщо тобі депутатство? Я кажу так – для того, аби змінити своє місто, область та країну. Я не хочу їхати жити за кордон. Я тут народився, тут живу і хочу, щоб мої зусилля приносили людям користь»,

– наголосив Руслан Рогов.


«Це регіональна місцева партія. І я бачу свою участь у цій політсилі, бо об’єднавши найкращих у різних сферах, ми зможемо зробити Полтавщину економічно і соціально успішною. «ДОВІРА» – це як знак якості. Дуже відповідально не спаплюжити його перед людьми, які повірять нам»,

– додав Руслан Миколайович.


Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіри» приєдналися нинішній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко та ін.


Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства і депутат трьох скликань Миргородської районної ради Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


В команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.


Прес-служба політичної партії «Довіра»



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх