До команди «ДОВІРИ» приєднався Валентин Несен: «Найбільшим досягненням вважаю працевлаштування людей з навколишніх сіл»

29.09.2020, 15:30 Переглядів: 1 682

До команди «ДОВІРИ» приєднався депутат Полтавської обласної ради, директор СТОВ Агрофірма «Оржицька» Валентин Несен.



 

«Валентин Володимирович справжній меценат свого краю. Він підтримує та розвиває спорт в Оржиці. За його ініціативи щорічно на Оржичині проходить футбольний чемпіонат на кубок Несена. Також він має значний досвід управління районом, адже 11 років працював в Оржицькій районній адміністрації, займаючи різні посади», – зазначається на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».

 

Валентин Володимирович постійно шукає різні шляхи для співфінансування низки важливих проектів задля розвитку громад, розбудови інфраструктури району. А найбільшим своїм досягненням він вважає працевлаштування населення з навколишніх сіл зі своєчасною заробітною платою.

 

«Вважаю себе членом команди професіоналів та патріотів краю. Приєднатися до «ДОВІРИ» вирішив тому, що бачу реальні справи народного депутата України Олега Кулініча і голови Полтавської облради Олександра Біленького, які завжди працюють на благо громад. Започатковані ними та реалізовані справи, направлені на розвиток та відновлення об’єктів соціальної, освітньої, культурної, медичної сфери, сільського господарства, підтримку малого та середнього бізнесу, туризму. Усі вони вже принесли свій очевидний результат. І ці справи потрібно продовжувати та примножувати!» – зауважив Валентин Володимирович.

 

Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіри» приєдналися нинішній голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко та ін.

 

Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.

 

В команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.

 

Прес-служба політичної партії «Довіра»

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх