Плюс тисяча до кожної платіжки. Ціни зростуть на все крім...

29.09.2020, 13:00 Переглядів: 5 241

З 1 жовтня в Україні значно подорожчає оплата житлово-комунальних послуг. Тепер ціна на газ може змінюватися буквально щомісяця. Вказується, що вартість «блакитного палива» може рости як в бік зростання, так і в бік зменшення.


 

 Очікується, що вже через місяць за 1 кВТ/год доведеться заплатити приблизно 1,68 грн, тоді як зараз ціна дорівнює 90 копійкам. Іншими словами, тариф зросте майже вдвічі. 

    

Не виключенням для українців стане і оплата за холодну/гарячу воду. Зокрема вже від 2021 року ціна за воду зросте на 22%.

   

Як повідомляють в НКРЕКП, причиною підвищення тарифів є зростання заробітних плат співробітників, а також підвищення вартості витратних матеріалів.         

    

Але Фрегат як завжди приготував приємні новини! 2021 бонусів на інтернет послуги можна отримати вже сьогодні, якщо підключити інтернет від провайдера Фрегат

   

 Інтернет - це не просто комунальна послуга зв'язку, а ще це можливості, ваша робота та ваше дозвілля. І заощадити на  швидкісному інтернеті на цілий рік можливо!Просто  підключись та отримай 2021 бонусів на свій рахунок. Платиш лише за один місяць разово та користуєшся майже цілий рік без абонплати!

   

Полегш собі життя, юзай як схочеш на максимальній швидкості! 

   

Увага! Без зобов’язань! Налаштування роутеру безкоштовно!

   

Подробиці на сайті Фрегат


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх