Реконструкція будівлі під центр реабілітації дітей-інвалідів відкладається: у Кременчука забрали 11 мільйонів

26.09.2020, 14:24 Переглядів: 4 646 Коментарів: 1

 

Субвенцію обіцяють повернути місту, але трохи згодом

Найдорожчий будівельний проєкт цього року – реконструкція будівлі колишнього шкірно-венеричного диспансеру під центр реабілітації дітей-інвалідів – відкладається. Річ у тому, що держава зменшила фінансування на цей об’єкт на 11 млн грн.


Нагадаємо, в цілому проєкт вартує майже 50 млн грн, тендер виграла харківська фірма ТОВ «Будівельник». Будівля, яку мають реконструювати – у Крюкові, на вулиці Приходька, 5.



Як пояснила під час засідання бюджетної депутатської комісії 25 жовтня віцемер з фінансів Тетяна Неіленко, місту виділена субвенція на цей об’єкт у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Тепер її зменшили на 11 млн грн. Втім, у жовтні-листопаді місту обіцяють ці гроші повернути. Наразі ж Кабмін перерозподілив кошти по об’єктах Програми, де вже виконані роботи. Натоміть у Кременчуці не встигають з обсягами робіт по цій будівлі – таке пояснення пролунало на комісії.


Разом із тим, у рамках цієї ж програми збільшене фінансування по реконструкції нежитлових приміщень під житлові квартири на вулиці  Молодіжній, 5 (на 417 тис грн) та на вулиці Східній (на 1,4 млн грн). Нагадаємо, ці приміщення стануть квартирами для переселенців, роботи веде КНП «Союзрембуд». Зміни до бюджету вніс виконком з наступним затвердженням на сесії.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

198
28 вересня 2020 10:03

На фото не то здание. 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх