Футболіст з Кременчука Роман Безус у матчі з «Динамо» за 4 хвилини отримав дві жовті картки

24.09.2020, 17:27 Переглядів: 2 674

 

Кременчужанин у жорсткому підкаті залишив бельгійську команду у меншості

Вчора, 23 вересня, футбольний клуб «Динамо» Київ провів перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Гента», який відбувся на полі бельгійців. Вихованець кременчуцького футболу та екс-гравець «Кременя» Роман Безус зіграв проти свої колишньої команди. Роман, на жаль, за 4 хвилини отримав другу жовту картку й залишив свою команду у меншості. 

 

«Гент» – «Динамо» - 1:2 (1:1)

«Гент»: Руф - Кастро-Монтес, Пластун, Нгадеу-Нгаджуї, Фортуна - Овусу, Дорш - Безус, Одіджа-Офое (К) (Ботака, 62), Яремчук (Кляйндінст, 25) - Депуатр (Мохаммаді, 72)

«Динамо»: Бущан - Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв - Сидорчук (К), Шапаренко (Шепелєв, 82), Буяльський - Родрігес (Циганков, 59), де Пена, Супряга (Вербич, 66)

Голи: Кляйндінст (41) - Супряга (9), де Пена (79)

Попереджені: Фортуна (13), Безус (50), Одіджа-Офое (56) - Родрігес (31), Шепелєв (87)

Вилучений: Безус (53, друге попередження)


Огляд матчу можна переглянути на сайті УЄФА


Перші хвилини гри пройшли під акомпанемент дощу. Кияни захопили контроль над м’ячем, тоді як господарі діяли вкрай обережно. На 9 хвилині матчу Караваєв розвинув атаку з лівого флангу передачею в центр штрафного на Буяльського, який перевів м’яч на Супрягу. Форварду залишалося переправити мяч у ворота з мінімальної відстані - 1:0. Через цей гол звернулися до VAR. Відеоповтори підтвердили, що гол був забитий за правилами, взяття воріт зарахували.


Швидкий пропущений гол став першим ударом для «Гента», а другий удар стався незабаром - Роману Яремчуку знадобилася заміна через ушкодження. 


Господарі перехопили ігрову ініціативу лише в останню третину першого тайму, а свого першого удару по воротах Бущана завдали на 36-й хвилині - сильно пробив Безус, а голкіпер «Динамо» впорався з ударом екс-динамівця.


Вирівнявши гру, бельгійці вирівняли й рахунок. На 41-й хвилині «Гент» заробив право на виконання кутового, після подачі якого Кляйндінст, що раніше з’явився на полі замість Яремчука, виграв повітря та головою спрямував м’яч у ворота - 1:1.


Другий тайм динамівці знову розпочали з контролю м’яча, а наші суперники втратили другого українця з трьох присутніх у стартовому складі. Заробивши два попередження за чотири хвилини - за фоли проти Шапаренка та Буяльського, поле залишив кременчужанин Роман Безус. 


Опинившись у меншості, «Гент» зосередився на обороні, майже не ризикуючи виходити вперед. На 79-й хвилині Циганков завдав удару на вході до штрафного і м’яч рикошетом від Пластуна потрапив до де Пени, той пробив низом - 1:2. 


Матч-відповідь відбудеться в Києві 29 вересня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх