«ТелеграфЪ» допоміг власникам знайти автівку, викрадену днями у Горішніх Плавнях

24.09.2020, 13:03 Переглядів: 3 889 Коментарів: 3

 

Чоловік ходив на риболовлю та побачив у лісі покинуту машину. Коли прийшов додому, то прочитав на «Телеграфі» новину про пошук автівки та зв'язався з шукачами

23 вересня «ТелеграфЪ» опублікував новину про пошук машини, що викрали у Горішніх Плавнях. Сьогодні вранці з'ясувалося, що історія отримала позитивне продовження - автомобіль знайшли.


 

Деталі історії розповіла Аліна - родичка власника викраденої машини. Увечері 23 вересня Аліні написав чоловік. Він розповів, що бачив викрадену машину у лісі під час того, як йшов на риболовлю. Аліна зідзвонилася з чоловіком, щоб детально з'ясувати місцеперебування машини. 


- Мені страшно було, тому що я думала, що це ті самі аферисти, які викрали машину. Дивлюся, на його сторінці (чоловіка, що повідомив про машину – автор), немає ні друзів, ні фотографій. Думала, що фейкова сторінка.


На свій страх і ризик вночі Аліна з чоловіком поїхали шукати в ліс машину. Оскільки боялися за своє життя, залишили вдома записку. В ній коротко описали, куди поїхали.


 


Коли прибули на місце, застрягли машиною в піску. Чоловік Аліни пішов в глибину лісу шукати викрадену автівку, а жінку залишив всередині їхньої машини. Чоловік наказав закритися в машині та викликати поліцію, якщо його довго не буде. У результаті Аліна зателефонувала в поліцію, яка прибула на допомогу. Згодом машину знайшли. Аліна підозрює, що машину викрали для «покататися».



 

Машину викрали біля будинку №24 на вулиці Строни. Знайшли на місці, відміченому на карті червоним прапорцем


За словами Аліни, допоміг знайти машину саме «ТелеграфЪ». Чоловік прийшов з рибалки та прочитав повідомлення про пошук машини на «ТЪ». Після цього згадав, що бачив схожу автівку в лісі. Аліна також повідомила, що розповсюджувала інформацію про зникле авто у соцмережах.


Вже сьогодні вранці з'ясувалося, що з машини викрали акумулятор. Схоже, що машину відкрили та завели «рідними» ключами, оскільки замок запалювання не пошкоджений. Ймовірно, злочинці зробили дублікат запасних ключів, які були у викраденій сумці. Сумку з «Жигулів» поцупили за кілька тижнів до викрадення самої машини.


 

Аліна та власники машини дуже вдячні «Телеграфу» та рибалці, які допомогли знайти ВАЗ-2107.


 

Аліна (на передньому плані) з власниками знайденої машини

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: читачка Аліна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

540
1
24 вересня 2020 13:27

Схоже, що машину відкрили та завели «рідними» ключами, оскільки замок запалювання не пошкоджений. Ймовірно, злочинці зробили дублікат запасних ключів, які були у викраденій сумці. Сумку з «Жигулів» поцупили за кілька тижнів до викрадення самої машини.
Де логіка, навіщо робити дублікат ключів, які злочинці самі викрали?


9 8
1 088
24 вересня 2020 17:53

Респект Телеграфу и всем Журналистам этой газеты.

 


2 1
6
24 вересня 2020 18:10

Вкрали ключі, зробили дублікат і вкрали авто. ГЕНІАЛЬНО

 


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх