Політична партія «Довіра» представила свою команду у Кременчуці

22.09.2020, 16:29 Переглядів: 5 292

 

На захід, що відбувся на стадіоні «Нафтохімік» завітали лідери партії: Народний депутат України, голова депутатської групи «Довіра», у ВРУ, засновник партії Олег Кулініч та голова Полтавської обласної ради, лідер партії Олександр Біленький.За офіційними даними, участь у заході взяли кандидати у депутати рад різних рівнів.

Перед кандидатами виступили лідери політичної партії «Довіра», а також кандидат на посаду міського голови Кременчука Тетяна Сідерка.
Засновник партії Олег Кулініч висловив подяку, всім, хто об’єднався у команду партії «Довіра».


«Довіра – це основа соціальної комунікації, одна з основних загальнолюдських цінностей. Ми впевнені, що об’єднали людей, які дійсно працюють. Наш лозунг – це не просто гучні слова, це реальність. Місцеві вибори 25 жовтня – це заключний етап реформи децентралізації і саме тому дуже важливо, кого оберуть люди. Проблем дуже багато, але найголовнішою проблемою є низький рівень довіри до керівництва та влади.
З нами на вибори йде більш ніж 60% лідерів місцевого самоврядування Полтавській області. З нами діючі мери міст обласного значення. З нами ті люди, які мають особистий рейтинг та довіру громад, які вони представляють. Ми готовівзяти відповідальність за покращення життя людей в Україні, бо в нашій команді люди, вчинкам яких можна довіряти», - сказав Олег Кулініч.


 

Голова Полтавської облради Олександр Біленький зазначив, що Кременчук для нього – дуже значуще місто.


«Ми повинні зробити все, щоб до влади не прийшли популісти. Кременчук – близьке мені місто, і мені небайдужа доля людей, які тут живуть і працюють. Кременчук має стати родзинкою у вінку перемог Полтавської області», - сказав Олександр Біленький.


Кандидат на посаду мера Тетяна Сідерка виступаючи перед присутніми зауважила, що попереду багато роботи та нелегка праця.


«Ми знайдемо сили всі разом і подолаємо всі виклики для єдиної мети – для нашої об’єднаної перемоги з партією «Довіра». У нас чудова команда, з нами лідери, які своєю щоденною працею доводять, що вони гідні наслідування та гідні того, щоб вести за собою.

Ми маємо працювати так, щоб наші діти любили Кременчук так, як любимо його ми. Тож з новим натхненням та виваженістю і головне з «Довірою» ми маємо йти до перемоги», - резюмувала Тетяна Сідерка.


Відомий далеко за межами Кременчука, вчений-винахідник Андрій Калінов, виступаючи перед присутніми подякував за можливість працювати в команді професіоналів.


«Певний час я був відсторонений від політики. Сьогодні я підвів під цим межу. І попереду - лише діяльність. В суспільстві є запит на зміни та оновлення. Існуюча влада цей запит задовольнити не змогла. «Довіра» - це партія Полтавщини, але вона суттєво представлена у Верховній Раді, щоб ми могли вирішувати не тільки місцеві проблеми, а й проблеми на державному рівні. Партія «Довіра» має помірковану патріотичну позицію і мені це імпонує», - сказав Андрій Калінов, зобов’язавшись разом з командою працювати над вирішенням проблем, що існують у місті та в державі.


Ще одним кандидатом від партії «Довіра» стала ветеран війни Наталя Фоміна.


«Кременчук – це гордість Полтавщини. Найбільша кількість учасників бойових дій області і героїв, що віддали своє життя за Україну саме кременчужани. Ми не маємо віддати свої міста на поталу популістам. Жінки у владі завжди вирішують соціальні питання і децентралізація сьогодні дає таку можливість. Ми маємо всі разом попрацювати над перемогою», - сказала Наталя Фоміна і закликала всіх кандидатів йти з «Довірою» до людей і до перемоги.


Серед кандидатів висунутих «Довірою» до міської ради фахівець з міського управління Володимир Медведовський виконавчий директор «Житлорембудсервіс» Віктор Волік, вчитель та громадський активіст Олена Дехтярьова, колишній заступник голови Автозаводської ради, а нині виконавчий директор НВП Енерго-плюс Олександр Климовських, працівник Автозаводської райдміністрації Ірина Данелейко, профспілкові лідери та активісти Сергій Москалець, Сергій Лашко, Алла Буряк, Світлана Ломака, спортсмени Олексій Волошин та Дмитро Телюк, колишній футболіст а нині власник SmartFit.Studio Юрій Цемах, лікар Сергій Кулєшов, ветерани АТО Наталія Фоміна та Микола Маменко, працівник КВБЗ Наталія Луценко, директор готелю «Кремінь» Євгеній Біденко, підприємці Індира Богомол, Євгеній Сахно, Інна Марчук, Дмитро Самбурський, Тетяна Петрова, Тетяна Борисова, керівник міського управління Держпроспоживслужби Олег Назарець, журналіст Людмила Обревко, та інші достойні кременчужани.


Як заявила кандидат на посаду мера від партії «Довіра» Тетяна Сідерка: «Вибори 25 жовтня є дуже важливими, і від того, які люди прийдуть до місцевих рад, кого ми виберемо головами наших громад, буде залежати дуже багато. Тому поставитися до цих виборів треба надзвичайно відповідально»

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх