Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» виводить якість продукції на новий рівень

22.09.2020, 12:00 Переглядів: 1 989

 

В процесі модернізації виробництва, керівництвом Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» було прийнято рішення про закупівлю нової фарбувально-сушильної камери, адже добротне лакофарбове покриття — це перша відзнака якості продукції.

При виборі обладнання фахівці підприємства зупинились на продукції українського виробника «Техсервіс ВЕКО», що спеціалізується на розробці, виготовленні та впровадженні у виробництво малярних комплексів та має власні виробничі потужності.


Виготовлення камери, згідно з технічним завданням, вантажні й налагоджувальні роботи були проведені в стислий термін, після чого на виробничих площах заводу відбулася презентація нового фарбувально-сушільного комплексу. Камера складається з наступних відділів і вузлів:


- повністю герметичної й теплоізоляційної кабіни, в якій є: пожежобезпечні й вологостійкі стіни й покриття стелі (витримують       підвищення температури до 180 градусів), підвісна стеля з повітрефільтром, ворота, сервісні двері, волого- і пилозахищені світильники;
- термовентиляційні шафи, шиберні засувки й фільтри попереднього очищення;
- пульт керування процесами.


Пульт керування з системами автоматики та контролю задає режими та алгоритми роботи обладнання: фарбування-продування-сушка. Управління всіма вузлами камери ведеться за допомогою одного, центрального ПК, він контролює та узгоджує роботу всіх вузлів камери.

Освітлення в камері – дворівневе, складається з двох рядів верхніх, розташованих під кутом 45? до стелі, і двох бічних рядів герметичних люмінесцентних світильників.


Керівник з виробництва Володимир Шульга доповів директору компанії Миколі Корецькому, що пристрій повною мірою відповідає європейським вимогам охорони праці, а висока кратність повітрообміну при сушінні й фарбуванні робить комплекс повністю пожежобезпечним.



Володимир Шульга відмітив, що точне синхронізоване обладнання створює ідеальний мікроклімат. В камері продукція проходитиме повний цикл фарбування і сушіння з урахуванням всіх вимог до:


  - фільтрації повітря;
  - температурного режиму;
  - вентиляції.


Директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Корецький зазначив, що втілювати сучасні технологічні рішення, це означає значно полегшити процес фарбування та сушіння продукції. А поставлене обладнання дозволить підвищити продуктивність малярної ділянки більш ніж в три рази й забезпечити належну якість лакофарбового покриття комунальної техніки. Крім того, підприємство зможе:


  - заощадити енергоресурси;
  - створити безпечні умови праці на малярній ділянці;
  - досягнути ідеальних умов нанесення і висушування лакофарбового покриття.


Стійкість лакофарбового матеріалу, нанесеного на виріб, багато в чому залежить від умов, в яких відбувався процес фарбування і сушки. Тобто, існує безліч факторів, дотримання яких гарантує якість фінішного покриття і його здатність успішно протистояти негативним зовнішнім факторам. Суворе дотримання норм технологічного процесу здатна забезпечити фарбувально-сушильна камера. Отже, за якість техніки власного виробництва Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» можна бути впевненими.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх