Гонг Миру пролунав у Кременчуці до Дня Миру

22.09.2020, 08:18 Переглядів: 2 971 Коментарів: 1

 

У нашому місті гонг відзначає 10-річний ювілей

21 вересня, за рішенням ООН, відзначається Міжнародний день миру. Він був заснований у 1981 році, а перший Міжнародний день миру був проведений у вересні 1982 року. Цього дня ООН пропонує всім країнам і народам припинити воєнні дії, або ж відзначати цей День проведенням освітніх і громадських суспільних інформаційних акцій з проблем миру. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. 


 

У Кременчуці Гонг Миру, який подарували Україні Республіка Індонезія та Міжнародний комітет Гонгу Миру, урочисто відкрили 21 вересня 2010 року. Цього року він відзначає 10-ти річний ювілей.


В нашому місті з офіційним візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні Його Високоповажність Пан Юдді Кріснанді. Він разом з міським головою Віталієм Малецьким цього дня побував у парку Миру, де традиційно пролунав Гонг Миру. У зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції цього року цей традиційний захід проходив у обмеженому форматі.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 178
22 вересня 2020 08:36

Из всех Гонгов Мира, установленных по всем уголкам планеты в г. Кременчуг самая уродливая, безвкусная, несуразная и дорогая конструкция. Называется словом которое начинается на "У" и заканчивается на ***. По голове *** надо постучать за уродство города, а не по гонгу.  


7 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх