У Кременчуці жінка потрапила під локомотив (доповнено)

18.09.2020, 15:44 Переглядів: 7 751 Коментарів: 2

 

Потерпілій надають допомогу

У Кременчуці, біля торгового центру «Амстор», під локомотив потрапила жінка. Про це інформує патрульна поліція Кременчук.


Потерпілій надають допомогу.


Надання допомоги

Кременчуцькі ТОРівці надали домедичну допомогу жінці, якій поїздом відрізало ногу Сьогодні вдень екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування — Вадим Дудник, Марина Возна та Євген Корецький — перебував неподалік залізничної станції, коли до них підбіг чоловік зі словами: “Жінка потрапила під потяг. Допоможіть” Те, що патрульні побачили на місці — не для слабких нервів: жінка з відрізаною ногою лежала на коліях й стікала кров'ю. Діяти потрібно було швидко, адже на кону — життя людини. Патрульні негайно схопили аптечку й взялися надавати потерпілій домедичну допомогу: наклали джгут-турнікет, аби зупинити кровотечу, підтримували жінку у свідомості, адже вона слабла й непритомніла на очах. Одночасно інспектори викликали на місце швидку допомогу. За попередньою інформацією, потяг зробив зупинку на залізничній станції і жінка намагалася пролізти під ним через колії, але поїзд рушив. Надалі потерпілу шпиталізували до лікарні. Дякуємо патрульним Кременчука за професійні, швидкі, злагоджені дії й готовність прийти на допомогу в будь-якій ситуації. Патрульна поліція Кременчука

Gepostet von Патрульна поліція України am Freitag, 18. September 2020


Як повідомили у патрульній поліції, ТОРівці надали домедичну допомогу жінці, якій поїздом відрізало ногу.


Вдень екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування — Вадим Дудник, Марина Возна та Євген Корецький — перебував неподалік залізничної станції, коли до них підбіг чоловік зі словами: «Жінка потрапила під потяг. Допоможіть».
Те, що патрульні побачили на місці — не для слабких нервів: жінка з відрізаною ногою лежала на коліях й стікала кров'ю.


Патрульні схопили аптечку й взялися надавати потерпілій домедичну допомогу: наклали джгут-турнікет, аби зупинити кровотечу, підтримували жінку у свідомості, адже вона слабла й непритомніла на очах. Одночасно інспектори викликали на місце швидку допомогу. Надалі потерпілу шпиталізували до лікарні.


За попередньою інформацією, потяг зробив зупинку на залізничній станції і жінка намагалася пролізти під ним через колії, але поїзд рушив.

Автор: ТелеграфЪ Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
18 вересня 2020 17:02

Когда запретят ездить локомотивам через центр города???


23 25
0
18 вересня 2020 17:35

 Насколько нужно быть невнимательной для того чтобы не заметить ЛОКОМОТИВ ? По итогу..:  проблемы у машиниста (не только), проблемы со здоровьем у самой пострадавшей. Одна простая «вещь», могла бы не допустить произошедшего.

З.Ы. Будьте внимательны и берегите себя !


46 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх