Скинути памперс принтера за п’ять хвилин

18.09.2020, 14:00 Переглядів: 3 612

Як позбавитися зайвих візитів до сервісного центру з принтером та зменшити ризик виникнення довгострокових простоїв друкувальних пристроїв Epson.


У роботі практично будь-якої техніки передбачені відходи або матеріали відпрацювання. Струменеві принтери не є виключенням. Кожна модель має памперс чи абсорбер, який поглинає залишки невикористаного чорнила. Не думайте, що чорнила витрачаються лише тоді, коли ви відправляєте документ для друку та бачите зображення на поверхні паперу. Частково відпрацьований розчин залишається в абсорбері, коли ви чистите дюзи друкувальної голівки або відправляєте файл для друку без полів.


Коли виникає чорнильний потоп
Памперс, абсорбер або прокладка, яка поглинає рідину – один з елементів друкувального пристрою, який потребує періодичного сервісного обслуговування. Іншими словами ви маєте періодично чистити деталь або замінювати її новою. У протилежному випадку ви можете отримати потоп з чорнила, протягом якого страждає механізм принтера, робоча поверхня та все, що опинилося поруч.


Принтер працює з абсорбційною прокладкою у двох напрямках. Перший – це фактичний рівень заповнення, який нагадує про себе чорнилом, котре почало витікати з абсорбера. Другий – електронний рівень чорнила у системі принтера. Спеціальна програма ДП веде облік надрукованих сторінок та у певний момент зупиняє роботу принтера. Електронний рівень чорнила не завжди збігається з реальним, однак пристрій все одно автоматично зупиняє роботу та потребує візиту до сервісного центру. Протягом останнього спеціалісти мають можливість впевнитися, що ДП може продовжувати друк. Ви витрачаєте гроші та час, а також близько місяця повинні працювати без принтера, який іноді буває дуже необхідним.


 

Як розв’язати проблему самостійно


Ви можете зробити це за допомогою найпростішої програми INKCHIP, яку легко завантажити на офіційному сайті. Для користування нею необхідно купити індивідуальний ключ активації. Його ціна складає від 269 грн за одиницю. При покупці від п’яти одиниць, що зазвичай доречно для організацій, ціна одного коду зменшується до 159 грн. Ціни вкрай вигідні, якщо порівнювати їх зі збитками від простою техніки протягом місяця. Зазвичай приблизно стільки часу займає діагностика ДП у сервісному центрі. Скористатися програмою INKCHIP зможе будь-який власник комп’ютера чи ноутбука. Програма не потребує досвіду у сфері обслуговування комп’ютерної техніки.


 

Як скористатися програмою INKCHIP WIC


Завантажити програму INKCHIP з офіційного сайту — щоб отримати деталі, звертайтеся до спеціалістів технічної підтримки у чаті або телефоном.
Коли принтер потребує обнулення електронного рівня чорнила, запустіть ПЗ і дійте за підказками на екрані.
Коли треба буде обрати назву моделі друкувального пристрою, натисніть на потрібну серію, а потім відзначте ваш принтер у списку.
Після цього необхідно внести отриманий код і трохи зачекати — згодом програма обнулить наявний рівень чорнила у памперсі.
Зверніть увагу, що коди одноразові та можуть використовуватись лише для однієї процедури обнулення.

Віддавайте перевагу надійному програмному забезпеченню!

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх