«Кремінь» єдиний на Полтавщині допустив вболівальників на трибуни

17.09.2020, 16:34 Переглядів: 3 231 Коментарів: 1

 

«ТелеграфЪ» дізнався чи готова полтавська «Ворскла» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів пустити вболівальників на трибуни з дотриманням санітарних норм

12 вересня вперше за 10 місяців вболівальники футбольного клубу «Кремінь» змогли потрапити на стадіон. Востаннє з трибун улюблену команду кременчужани підтримали 16 листопада 2019 року, коли «Кремінь» переміг «Черкащину» з рахунком - 2:0. На стадіон, через карантин, потрапила обмежена кількість людей (адже до останнього вирішувалося питання щодо допуску вболівальників на трибуни). Температурний скринінг, масковий режим та дистанція у 1,5 метри (через три сидіння): умови за яких кременчужани змогли зайти на трибуни.



Кременчуцький клуб став першим на Полтавщині, який відкрив двері стадіону для вболівальників. Оскільки кременчужани дуже люблять футбол й дивляться матчі не лише в рідному місті, то виникло багато питань, коли відкриють свої двері «Ворскла» Полтава та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Про це ТЪ поцікавився безпосередньо у клубів.


«Ворскла» свій наступний матч в Олександрії зіграє з глядачами. Домашній матч, який має відбутися 26 вересня, вже планують провести з глядачами. Якщо не виникне форс-мажору, то полтавці у грі проти «Маріуполя» зможуть підтримати «Ворсклу».


- Футболісти також скучили за вболівальниками, адже вони наш 12 гравець, - розповів керівник пресслужби «Ворскли» Артем Лобанов. – У попередньому турі вирішили перестрахуватися, бо напередодні у Полтаві була підвищена кількість захворювання на коронавірус.


Згідно зі статистикою, у Полтаві за два тижні захворіло близько 200 осіб (з 287 до 486 осіб, вдень фіксували навіть 22 нових випадки захворювання на COVID-19).





«Гірник-Спорт» свій наступний матч має зіграти з «Кременем»
. На це принципове дербі були готові виїхати кременчуцькі вболівальники, але двері стадіону для них будуть зачинені.


Президент «Гірник-Спорту» Петро Каплун повідомив ТЪ, що матч з «Кременем» відбудеться без глядачів. За його словами, кількість захворювання на COVID-19 в Україні щодня зростає, тому клуб поки не готовий до запуску вболівальників на трибуни.


- Навіщо нам ризикувати. Погіршується ситуація, а ми будемо допускати глядачів? Коли ситуація із захворюванням була нормальною ми грали без глядачів, а коли кількість захворівших збільшується, ми будемо допускати, щоб ще збільшити? Ми поки не готові… Для цього необхідно закривати сектори, демонтувати сидіння. Ми до цього не готові, – повідомив президент «Гірник-Спорту» Петро Каплун.


Як стало відомо «Телеграфу», на найближчому домашньому матчі «Кременя» хочуть ввести платний вхід на стадіон. Це допоможе організовано ввести всіх охочих вболівальників на трибуни й зменшити ажіотаж. Якою буде ціна за вхід – поки не відомо.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
17 вересня 2020 20:42

Каплун правильно делает,т.к.на их команду местные не ходят,но мусора оставляют,как 50000 человек,а приезжих болельщиков больше,чем их,а тем более с Кременчуга болельщики создадут хорошую поддержку "Кремню",а зачем это ему,уж лучше никого не пускать на стадион,для Горняка--это лучший вариант.

6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх