«Кремінь» вдома розписує мирову з «Авангардом»

12.09.2020, 17:57 Переглядів: 5 495

 Кременчужани зіграли перший домашній матч

Сьогодні, 12 вересня, футболісти «Кременя» на своєму полі розписують мирову з краматорським «Авангардом». 


Матч через дискваліфікацію пропустили Сергій Білоус та Олег Бородай, які в минулому матчі отримали червоні картки. Краматорському «Авангарду» не допоміг Олександр Цибульник.


 


«Кремінь» - «Авангард» - 0:0

«Кремінь»: Олійник (к), Мягков, Головко, Курелєх, Чеботаєв, Молько (Кривенко 52), Зубков, Геловані, Бичков (Островський 74), Галата (Сорокін 46), Кучеренко (Куліш 46). Запасні: Данкович, Закорський, Брюхов. Головний тренер: Олександр Головко

«Авангард»: Якубенко, Ховбоша (к), Шимкаренко, Дяченко, Сорокин, Бойко (Сидоренко 73), Пуди (Чебаненко 38), Погранічний (Таранда 74), Майборода, Лобов, Булгаков (Гунічев 90+5). Запасні: Абрамов, Нечосов. Головний тренер: Олексій Городов

 

Головний арбітр: Вадим Подригуля (Луцьк),

Асистенти арбітра: Богдан Хіміч (Київ), Андрій Лібстер (Луганськ)

4-й арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Спостерігач арбітражу: Олександр Якименко (Київ)



Вперше за 10 місяців вболівальники «Кременя» змогли потрапити на стадіон. Востаннє з трибун улюблену команду кременчужани підтримали 16 листопада 2019 року, коли «Кремінь» переміг «Черкащину» з рахунком - 2:0.


На стадіон, через карантин, потрапила обмежена кількість людей (адже до останнього вирішувалося питання щодо допуску вболівальників на трибуни).


Температурний скринінг, масковий режим та дистанція у 1,5 метри (через три сидіння): умови за яких кременчужани змогли зайти на трибуни.


 


Оголошень клуб ніде не давав, щоб уникнути ажіотажу, тому частина вболівальників прийшла завчасно, деякі навіть за 2 години до матчу. Частина вболівальників добігала до стадіону вже за 10-15 хвилин до початку гри, коли їх товариші зайшли на стадіон й «сарафанним радіо» передавали іншим.


- Тримайте дистанцію, сідати через три сидіння з зеленою позначкою... - попереджали на вході.

- Але ми чоловік та дружина, - відповіло подружжя, яке вболіває за «Кремінь».

- Дистанція... Хоч відпочинете один від одного, - пожартували на вході.


Дистанція дійсно трохи не давала вболівальникам обговорити гру, але розуміння що ти вперше у цьому році потрапив на стадіон й підтримуєш улюблену команду - знімало усі незручності.


Вперше за довгий час на гру свого сина потрапила родина Геловані. Півзахисник «Кременя» Олексій Геловані для всієї родини зробив подарунок - футболки з нової форми «Кременя».


- Для нас хвилююче, дуже хочеться, щоб команда виграла. Ми ще його ще не бачили, коли приїхали - зізналася журналістам мама Олексія Світлана Геловані. - Востаннє були на його матчі у Донецьку в 2013 році.


 


Головний тренер «Кременя» Олександр Головко перед грою зосереджено обійшов поле, для нього це був перший матч при рідних трибунах. Й присутність вболівальників додавала більшої відповідальності. Суперник не з легких, «зубастий» «Авангард» хоч і оновився, але підтягнув молодь, яка має досвід виступу у Другій лізі й згуртована команда у минулому турі гідно боролася проти одеського «Чорноморця».


На цей поєдинок наставник «Кременя» виставив трохи експериментальний склад. Авантюра була не тільки для тренера, а й для деяких гравців, які зіграли не на своїх позиціях.


 


«Авангард» з перших хвилин «показав зуби»: непогано пробивали Булгаков та Пуді. У «Кременя» зі старту вийшов 17-річний Владислав Молько, який пробивав з-під захисника, але не влучив у дальній кут. До перерви господарі могли вийти вперед. Галата навісив на Зубкова, який пробив головою – Якубенко не дістав, проте кіпера краматорців підстрахував його партнер, який зі «стрічки» вибив м’яч.


У другому таймі команди грали більш активніше. В «Кременя» пробивав здалеку Геловані, був момент і в Головка. В Авангарда шанс упустив Пограничний, який із забійної позиції пробив поруч зі штангою. Фінальний свисток зафіксував «суху» нічию – 0:0. 


Вболівальники після гри оплесками подякували команді за емоції. А «Кремінь» після фінального свистка провів легке тренування: пробіжка та розминка.



Післяматчеві коментарі 


Коментар головного тренера "Кременя" Олександра Головка


Коментар тренера "Авангарда" Олексія Городова


Наймолодший гравець "Кременя" Владислав Молько прокоментував гру з "Авангардом". Тренер випустив Владислава не на його звичну позицію. У післяматчевому коментарі наставник "синьо-білих" відзначив, що Влад універсал й може грати на будь-якій позиції, крім воротаря. 



Турніра таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Альянс" 2 1 1 0 4-3 4
2 "Кремінь" 2 1 1 0 3-2 4
3 "Чорноморець" 2 1 1 0 3-2 4
4 "Металіст 1925" 2 1 1 0 3-2 4
5 "Оболонь" 1 1 0 0 4-1 3
6 "Агробізнес" 1 1 0 0 4-2 3
7 "Миколаїв" 2 1 0 1 3-3 3
8 "Нива" Т 2 0 2 0 2-2 2
9 "Волинь" 2 0 1 1 3-4 1
10 "ВПК-Агро" 2 0 1 1 3-4 1
11 "Верес" 1 0 1 0 0-0 1
12 "Полісся" 1 0 1 0 0-0 1
13 "Гірник-Спорт" 1 0 1 0 1-1 1
14 "Авангард" 2 0 1 1 1-2 1
15 "Кристал" 2 0 0 2 3-6 0
16 "Прикарпаття" 1 0 0 1 1-4 0


Попереду «Кремінь» чекає виїзний вояж: 16 вересня кубкова гра з «ВПК-Агро» Магдалинівка, а 21 вересня зустріч у Горішніх Плавнях з «Гірник-Спортом».

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх