Депутати затвердили рішення про повірку будинкових лічильників тепла за рахунок КП «Теплоенерго»

3.09.2020, 16:32 Переглядів: 2 884 Коментарів: 1

Сесія підтвердила рішення виконкому

Третього вересня на сесії Кременчуцької міської ради депутати затвердили регламент повірки лічильників, який раніше передбачив виконком: за рахунок обігових коштів КП «Теплоенерго». Мешканці на даний час не платитимуть за цю послугу. Наразі близько 400 лічильників (із 833), встановлених у будинках міста, підлягають повірці.



Як пояснив під час обговорення мер Віталій Малецький, у цьому році КП «Теплоенерго» закупить послугу, і лічильники будуть повірені.


- Якщо лічильники не будуть повірені, директор КП «Теплоенерго» Віталій Одношевний працюватиме на мінімальну зарплату, - показово пригрозив мер.


У наступному році, за його словами, КП «Теплоенерго» має закупити обладнання і створити метрологічну групу на підприємстві, щоб повіряти лічильники самотужки.


Нагадаємо, під час засідання виконкому депутати не ухвалили рішення про повірку лічильників за рахунок внесків мешканців, бо ціна повірки для деяких будинків була неадекватною. А можливо, роль зіграло наближення майбутніх місцевих виборів, оскільки рішення про плату за лічильники було б непопулярним.


Скільки коштуватиме повірка бюджету – на сесії так і не пролунало.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

913
3 вересня 2020 18:54

Дуже цікаве рішення... Сам продаю і сам перевіряю ваги (лічильники) на законних підставах. Де ще в світі є таке нахабство? Повірку лічильників має проводити незалежний орган який має ліцензію та належне обладнання. А не сам продавець який накрутить те що захоче.


13 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх