Біля острова Шаламай перекинувся човен – одна людина зникла (додано)

30.08.2020, 09:47 Переглядів: 18 330 Коментарів: 1

 

На човні перебувало п'ятеро людей, серед яких двоє дітей. Четверо пасажирів, у тому числі з неповнолітніми, дісталися берега. Водій плавзасобу зник

29 серпня о 22.15 в акваторії Дніпра поблизу острова Шаламай, у районі човнової станції «Бухта Афіни», перекинувся моторний човен «Крим», на борту якого перебувало 5 людей. Попередньо плавзасіб зіткнувся з буєм, - інформує департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА.


Серед 5 людей на човні було двоє дітей 2008 та 2012 років народження. 4 осіб, разом з дітьми, які були в рятувальних жилетах, самостійно дісталися до острова Шаламай та повідомили про нещасний випадок черговому Кременчуцького відділу поліції. 36-річний водій плавзасобу (1984 р. н.), кременчужанин, до берега не дістався.


 

На пошуки чоловіка залучили 1 човен та 3 фахівця КП «Кременчук АКВА-Сервіс». Обстежено 4000 квадратних метрів поверхні води. Пошуки зниклого на поверхні води результату не дали. Зважаючи на темну пору доби, пошуки було припинено, вони будуть продовжені сьогодні.


Додано: у відділі комунікації поліції Полтавщини повідомили, що відкрито кримінальне провадження за статтею 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.



Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

735
1 вересня 2020 11:06

Потому что всем плевать на правила. В любом маломерном судне, которое приводится в движение двигателем или парусом, или во время буксирования все пассажиры и экипаж должны быть в спасательных желетах. Та же беда с "пиратским кораблем", которыя катает людей по Днепру - это обычная моторка, а не прогулочное судно.


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх