Кременчуцькі мисливці звинувачують мисливсько-рибальське підприємство в недостовірному обліку тварин

14.08.2020, 08:18 Переглядів: 3 059 Коментарів: 1

 

Діяльність Кременчуцького мисливсько-рибальського підприємства обговорили в ОДА

На засіданні робочої групи з вивчення ведення мисливського господарства користувачами мисливських угідь в ОДА розглянули звернення ініціативної групи кременчужан, до складу якої увійшли представники ГО «АТО – Майдан – Кременчук», жителі місцевих громад Кременчуцького району, мисливці та депутати районної та обласної рад, щодо ведення мисливського господарства Кременчуцьким госпрозрахунковим мисливсько-рибальським підприємством, достовірності проведеного обліку чисельності диких мисливських тварин у господарстві.



Як повідомляє пресслужба ОДА, представники ініціативної групи зазначили, що Кременчуцьке ГМРП УТМР неефективно використовує землі, порушується екологічний баланс. Виникають питання щодо відтворення тваринного світу, чисельність дичини зменшується. Ціна ж відстрільної картки – одна з найвищих по Україні. Мисливці висловили думку, що діяльність господарства як користувача мисливських угідь Кременчуцького району шкодить екобалансу регіону.


Секретар робочої групи, голова ГО «Екологічна безпека Довкілля» Петро Яковенко нагадав, що це питання розглядали на профільній комісії ОДА. Запропонував виїхати на місце, на мисливські угіддя підприємства й перевірити достовірність наданих даних щодо кількості дичини, законність ведення діяльності господарством.


- Алгоритм дій маємо. Громадська організація звернеться до Держекоінспекції щодо можливості призначення позапланової перевірки господарства. Обласному управлінню лісового та мисливського господарства спрямуємо звернення щодо аналізу дотримання Кременчуцьким ГМРП УТМР умов договору на ведення мисливського господарства. Також буде звернення до правоохоронних органів щодо фактів, за якими зверталися люди й, можливо, УТМР, щоб оцінити фактичну діяльність підприємства, – зазначив Євген Греков.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

439
14 серпня 2020 14:48

Расформировать эту шарашкину контору и передать все это в Лесхоз,ведь это логически им пренадлежит,а не кучке барыг которые еще и прикупили себе острова в Кременчугском водохранилище.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх