До відома батьків школярів

10.08.2020, 14:30 Переглядів: 4 752

 У Міністерстві охорони здоров’я вже натякнули, що батьки можуть скуповувати шкільне приладдя і готувати дітей до школи. З першого вересня розробляють три види занять – основне очне, дистанційне і змішане. 


 

  Все залежить від кількості учнів. Якщо їх багато, то класи можуть поділити на групи і вони будуть ходити в школу почергово, через день. Тобто половина класу вчиться безпосередньо і їм читають лекції, а друга половина може дивитись ті лекції онлайн, потім – навпаки. Так само з практичними заняттями. 

   Тому батькам слід підготувати не тільки шкільну форму, але й обов'язковий безмежний доступ до домашнього інтернету, з достатньою швидкістю для транслювання онлайн навчання. Витрати на збори до школи, поповнення мобільного рахунку школяра, а тут ще й абонплата за інтернет - все це ляже на плечі батьків, а на носі ще й початок опалювального сезону….

    Провайдер Фрегат пропонує  заощадити на абонплаті за інтернет трафік, підключивши максимально вигідну акцію “Мега Конект”. Приєднавшись до мережі Фрегат до кінця серпня, ви отримаєте 2 місяці бонусом взагалі безкоштовно, а з 3-го місяця абонплата буде складати лише 64 грн. за 100 мбіт якісного безперебійного трафіку. До того ж налаштування роутеру та кабель будуть також безкоштовними.       

  Варто також зауважити, що Фрегат сьогодні проводить масову модернізацію обладнання в кременчуцьких будинках, і у вас є чудова нагода скористатись новою європейською якістю швидкісного інтернету!


    Підключаєш Фрегат - Заощаджуєш на інтернеті - готуєш дітлахів до школи!  


  Заявку можна залишити на сайті компанії або за телефоном гарячої лінії (056) 734-44-44

  

Адреса абонентського відділу для отримання додаткових консультацій: 

м. Кременчук, вул. О.Кошового, 11


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх