В Кременчуці, на Петрівці, відкрили сучасне футбольне поле

6.08.2020, 17:00 Переглядів: 2 657

Подарунком для жителів віддаленого від центру міста мікрорайону Петрівка став сучасний футбольний майданчик, спонсором будівництва якого виступив Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС».

Відкриття футбольного поля відбулося вчора, 5 серпня 2020 року. Урочистий захід відбувся за участі міського голови Віталія Малецького, заступників міського голови Дмитра Кравченка й Руслана Проценка, а також директора Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Миколи Корецького.


Міський голова міста Віталій Малецький привітав мешканців мікрорайону зі святом, подякувавши компанії АЛЬФАТЕКС за стабільну підтримку футболу та хокею у місті, висловивши сподівання, що на цьому майданчику буде завжди весело і гамірно.


Директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Корецький запевнив у подальшій підтримці компанією спорту в Кременчуці та розповівши про історію будівництва футбольного майданчику, закликав мешканців робити Петрівку кращою, грати, веселитися та не забувати берегти покриття поля, використовуючи тільки пристосоване для нього взуття.


Після вітальних слів Микола Корецький та Віталій Малецький вручили подарунок дітям збірної мікрорайону – два футбольних м’яча від Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС».


Після урочистої церемонії відкриття відбувся перший товариський матч між збірною АЛЬФАТЕКС та збірною мікрорайону. Перша футбольна зустріч на полі проходила цікаво та напружено, адже основний час гри закінчився із рахунком 8:8, і тільки за результатом пенальті 5:3 отримала перемогу збірна мікрорайону.


Розвиток спорту у місті є одним із пріоритетних напрямків благодійної діяльності Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС», адже нарощуючи обсяги виробництва, підприємство ніколи не забуває про рідне місто та його розвиток.


Спорт формує бажання до перемоги, вчить ставити перед собою цілі та досягати їх, виховуючи характер. З наснагою підтримуючи спорт рідного міста, колектив Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» сподівається, що на цьому футбольному майданчику виховуватимуться нові спортсмени різного віку, які згодом виступатимуть на чемпіонатах міста та України.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх